tentaculata
2009. ápr. 29. 16:49

iPod

Letöltöttem újra pár videót innen, hogy vonatozás közben legyen mit nézegetni/hallgatni, de az iPod-hoz tartozó iTunes progi nem hajlandó mwp-t avi-t felismerni. Milyen formátum kell ehhez?

Polacheck
Válasz tentaculata kommentjére
2009. ápr. 29. 16:52

Letöltöttem újra pár videót innen, hogy vonatozás közben legyen mit nézegetni/hallgatni, de az iPod-hoz tartozó iTunes progi nem hajlandó mwp-t avi-t felismerni. Milyen formátum kell ehhez?

3gp ha jól tudom. De a gugliban az "ipod video ceonverter" kulcsszó alapján találsz cirka 4000 konvertert ami képes átalakítani a videókat.

medgypeti
2009. ápr. 29. 17:07

m4v formátum

pindrokk
2009. ápr. 29. 17:34

sztem a videókból nem fogsz sokat látni, mert túl kicsi hozzá az ipod kijelzője. DC-n vannak fönt olyan videók amik alapból ipod kompatibilisak és élvezhetőek.

zoltanh
Válasz pindrokk kommentjére
2009. ápr. 29. 17:36

Anno én is konvertáltam, élvezhetetlen.

tentaculata
Válasz zoltanh kommentjére
2009. ápr. 29. 18:25

Valóban élvezhetetlen ez így. DC-t még nézegetem. Köszi srácok!

darkchucky
2010. aug. 6. 14:03

DC-ről töltöttem le a The +EVolution of a Poker Player és a Hand Readers iPod kompatibilis verzióit, amit PSP-n néztem végig. Maximálisan élvezhető, viszont ha olyan videót nézel, amin nem egy asztalos játék megy, akkor sajna nem fogod normálisan látni a lapokat, a statokat meg végképp nem.

MarbleGuy
Válasz darkchucky kommentjére
2010. aug. 6. 14:52

Ha meg nem talaltal konverter progit, azert leirom, hogy videora ipod nano converter jott be nekem a legjobban. Szerintem ez eleg jo.

Persze igaz az is, hogy 1asztalos game max amit erdemes nezni (meg sorozatokat:))

darkchucky
Válasz MarbleGuy kommentjére
2010. aug. 7. 17:41

XviD4PSP konverter progi gyönyörű eredményt ad, ingyenes ráadásul. iPodra is konvertál természetesen, nem csak PSP-re.

Winnydows Home

5.0-ás verziót használtam, az újat nem ismerem.
Fullos tutorial a használatról:

How To Add Subtitles And Convert Video For iPhone In Windows | BrotherSoft Editor's Blog

Morzdomigron
Válasz darkchucky kommentjére
2011. febr. 20. 14:56

Valakinek van már tapasztalata a 6. generációs Ipod nano-ról? Kézben még nem fogtam, de az 5g-s jobban bejön.

Élő ügyfélszolgálat