iPod
Letöltöttem újra pár videót innen, hogy vonatozás közben legyen mit nézegetni/hallgatni, de az iPod-hoz tartozó iTunes progi nem hajlandó mwp-t avi-t felismerni. Milyen formátum kell ehhez?
Letöltöttem újra pár videót innen, hogy vonatozás közben legyen mit nézegetni/hallgatni, de az iPod-hoz tartozó iTunes progi nem hajlandó mwp-t avi-t felismerni. Milyen formátum kell ehhez?
Anno én is konvertáltam, élvezhetetlen.
Valóban élvezhetetlen ez így. DC-t még nézegetem. Köszi srácok!
DC-ről töltöttem le a The +EVolution of a Poker Player és a Hand Readers iPod kompatibilis verzióit, amit PSP-n néztem végig. Maximálisan élvezhető, viszont ha olyan videót nézel, amin nem egy asztalos játék megy, akkor sajna nem fogod normálisan látni a lapokat, a statokat meg végképp nem.
Ha meg nem talaltal konverter progit, azert leirom, hogy videora ipod nano converter jott be nekem a legjobban. Szerintem ez eleg jo.
Persze igaz az is, hogy 1asztalos game max amit erdemes nezni (meg sorozatokat:))
XviD4PSP konverter progi gyönyörű eredményt ad, ingyenes ráadásul. iPodra is konvertál természetesen, nem csak PSP-re.
Winnydows Home
5.0-ás verziót használtam, az újat nem ismerem.
Fullos tutorial a használatról:
How To Add Subtitles And Convert Video For iPhone In Windows | BrotherSoft Editor's Blog
Valakinek van már tapasztalata a 6. generációs Ipod nano-ról? Kézben még nem fogtam, de az 5g-s jobban bejön.