Póker Fórum Archívum > Számítástechnikai segítség > Milyen internetre lenne szükségem?

koviii
2013. márc. 6. 19:32

Milyen internetre lenne szükségem?

A helyzet a következő: az év egyik felében az ország keleti míg a másik felében a nyugati részén lakom. Rendszeresen pókerezek. Milyen net(ek)re lenne szükségem hogy mind2 helyen megoldható legyen tartalék net is?
Nem szeretnék 3 netet is fizetni de 2 meg nem elég, hogy legyen tartalék is :(
Jelenleg mobilnetet használok. Azon gondolkoztam 2 különböző szolgáltatótól kéne mobilnet így a tartalék is megvan.... Csak attól félek ha az egyik nem fogja a jelet a térségben éppen, akkor a másik se.

Maxxxika
Válasz koviii kommentjére
2013. márc. 6. 19:34

Meg kéne nézni a lefedettségeket a két térségben, és az alapján szerintem 2 mobilnet.

Dj69k
2013. márc. 6. 19:40

Telenor feltöltőkártyás netje a legjobb megoldás szerintem pókereseknek.
Keress fel egy üzletet, megmondod a két címet ahol játszol megmondják neked pikk-pakk milyen lefedettség van ott, ha valahol pedig nincs lefedettségük ráérsz akkor kitalálni más opciót.

koviii
2013. márc. 6. 21:21

T-mobile-os van jelenleg. Elvileg mind2 térségbe jó de mégis voltak vele megszakadási gondok. Szeretettem be antennát is hozzá, így már ritkán szakad meg de az ördög nem alszik. Csak attól félek ha t-mobile elmegy akkor a telenor is pont akkor.

titcar
Válasz Dj69k kommentjére
2013. márc. 6. 21:38

Telenor feltöltőkártyás netje a legjobb megoldás szerintem pókereseknek.
Keress fel egy üzletet, megmondod a két címet ahol játszol megmondják neked pikk-pakk milyen lefedettség van ott, ha valahol pedig nincs lefedettségük ráérsz akkor kitalálni más opciót.

aztán vagy tényleg az van amit mondanak, vagy nem :)

Élő ügyfélszolgálat