Ispy +1,két gépemet is az rhw-nál vettem de az utolsó elött szemeztem az iponnal is,aztán összeraktam náluk az rhw-s konfigomat és +15k-ban jött volna ki,úgyhogy maradtam rhw-nál.
Computer Imperium - számítástechnikai kis- és nagykereskedés
Érdemes itt is szétnézni.
Én náluk vettem a gépem néhány hete. Nagyon korrektek és segítőkészek. Az árakkal sincsenek elszállva.
Siófok az gáz, én pesti vagyok, nem ismerem az ottani lehetőségeket, de pár ezresért biztosan leviszik neked a gépet, csak ha valami garis baja van, akkor macerás lesz küldözgetni.
Ispy
Computer Imperium - számítástechnikai kis- és nagykereskedés
Érdemes itt is szétnézni.
Én náluk vettem a gépem néhány hete. Nagyon korrektek és segítőkészek. Az árakkal sincsenek elszállva.
thx, valóban kellemesek.
ezt néztem hirtelen, vélemények?
Imperium Gamer HD PC
processzor Intel Dual Core E6700 3.2GHz, 2 mag, 2MB c.
alaplap Gigabyte G41MT-S2 DDR3
memória Kingmax 4GB DDR3 1333MHz
winchester 500GB Seagate Barracuda 7200.12 SATA-3/6Gb
grafika ATi Radeon HD 5670 1GB DDR3, DirectX 11
ház ASUS Vento ház
tápegység Delta DPS-300
optikai meghajtó Samsung SH-S223 DVD-író
Nexus Disktwin (merevlemez rezgés-, hő- és zajcsillapító alu borda) +2.990 Ft
86.990 Ft
valószínűleg ez lesz a befutó.
thx, valóban kellemesek.
ezt néztem hirtelen, vélemények?
Imperium Gamer HD PC
processzor Intel Dual Core E6700 3.2GHz, 2 mag, 2MB c.
alaplap Gigabyte G41MT-S2 DDR3
memória Kingmax 4GB DDR3 1333MHz
winchester 500GB Seagate Barracuda 7200.12 SATA-3/6Gb
grafika ATi Radeon HD 5670 1GB DDR3, DirectX 11
ház ASUS Vento ház
tápegység Delta DPS-300
optikai meghajtó Samsung SH-S223 DVD-író
Nexus Disktwin (merevlemez rezgés-, hő- és zajcsillapító alu borda) +2.990 Ft
86.990 Ft
Mondjuk, ha nem akarsz full hd filmeket nézni és komolyabb játékkal játszani, akkor neked nem kell külön videókártya, elég az alaplapra integrált, így máris 20k mínusz, ebből tudsz venni egy win7 oemet.
Siófok az gáz, én pesti vagyok, nem ismerem az ottani lehetőségeket, de pár ezresért biztosan leviszik neked a gépet, csak ha valami garis baja van, akkor macerás lesz küldözgetni.
Ispy
Én ezt a konfigot vettem meg:) Annyi különbséggel, hogy akkor még nem Gigabyte alaplap volt hozzá hanem egy ASUS.
Eddig teljesen megvagyok vele elégedve. Én csak pókerre használom. Eddig még nem tudtam annyi asztalt nyitni, hogy akadjon (még béna hálózatokban sem), +1M handes az adatbázisom azt is egész korrektül kezeli. Nem vagyok egy nagy szakértő, de én eddig maximálisan megvagyok ezzel elégedve.
Meg ugye 3 év gari van az egész gépre és az ára is nagyon korrekt szerintem.
Ongame hálózatba nem próbáltad még,mi? :D