Aki használ virtuál pc-t, attól kérdezném, hogy milyet használ pontosan. Munkahelyemen a Mcirosoft Virtual PC-t használom, de nem nagyon győzött meg (lehet kevés az 1GB RAM vista társaságában?)
Wmware-t esetleg próbálta valaki?
MS VirtualPC2007-et használok. Ingyenes, eddig semmi problémám nem volt vele. Egyszerű beállítani.
Laptopon is használom, ahol csak 768MB-t kap a virtual gép, de no problem. Persze minél több a RAM, annál gyorsabb.
Egyetlen hátránya, hogy az USB-t momentán még nem támogatja.
Egyetlen hátránya, hogy az USB-t momentán még nem támogatja.
Nem titok, iPON! hardver és szoftver hÃ*rek, tesztek, webshop, fórum - ezt ajánlották a guruk.
A kép alapján plexis a ház. Ez miért baj?
Közben már mindenki a Radeon 4850 -es VGA kártyát ajánlotta nekem, az alaplap pedig lehet EP45 -ös lesz.
Betehetnéd a konfigot.
Teljesen véletlenül találtam rá erre a házra.
Viszont nekem már lehet nem ipon lesz. :)
Tessék:
GIGABYTE EP45-DS3
Intel Core2 Duo E7300
Gainward 9600GT(ideiglenesen)Mód.:GIGABYTE HD4850 1GB(42e-be kerül áfa nélkül)
Pioneer 216D
KINGSTON HyperX 2048Mb DDR2 1066MHz CL7
Thermaltake VI1000BNS M9(ezt neked köszönhetem)
GIGABYTE Superb 460W
Leadtek Px PVR3200 H
Samsung 500 GB 7200 16MB SATA
Nekem csak poker,internet,film,torrentre kell,játszani nem játszok.Egyik fele iponos,másik fele áfa nélkül, baráttól.
Azért nem lenne jó a plexis,mert filmnézés közben zavarhat a fény a házból(egyébként mindenhol a plexi nélkülit láttam,csak itt van plexis),majd leragasztom szigszalaggal,ha zavar:))!
Teljesen véletlenül találtam rá erre a házra.
Viszont nekem már lehet nem ipon lesz. :)
Ha nem akarsz játszani, akkor nem értem miért veszel videókártyát. De úgy az egész pénzkidobás.
Te tudod.
Azért a 24 colos monitort meg kell hajtani vmivel.És talán vmi játék is lehet majd.
Ha már ennyi pénzt költötök rá, akkor a helyetekben 2 HDD-t raknék bele RAID1-ben (tükrözés) adatvédelem miatt.