Egy kérdésem lenne a szakértőkhöz, adott egy asztali PC a következő alaplappal és processzorral:
Szeretnék bővülni SSD-vel, úgy feltételezem számít az alaplap befogadóképessége. Legalábbis gondolom. Szóval lehet e ezt bővíteni vagy sem, illetve ki tudom e használni ezzel a processzorral és alaplappal az SSD gyorsaságát, vagy tök szar hozzá és vennem kell új alaplapot új proccesszort.. stb stb...
Illetve, hogy az SSD csatlakoztatása, hogy megy? Alaplaphoz sata-n keresztül vagy USB?
A gépben 4 giga ram van.
Ezer kösz, mindkettőtöknek. A részletes leírás nagyon hasznos volt.
Leszedtem a gép oldalát, megtaláltam a SATA kábeleket, mind pirosas színű és keskeny. Kérdésem csak annyi, hogy miután google-n megnéztem léteznek SATA2 kábelek, az enyémek meg sima serial ATA feliratúak, számít ez SSD szemszögből, vagy vegyek az SSD mellé egy SATA2 kábelt is?
Itthon is drágulnak a PC-k a winchester-válság miatt
Korábban összeállítottunk egy szeretetcsomagot, és arra jutottunk hogy érdemes várni pár hónapot. Sajnos visszafelé sült el, iPonon eddig 10+%-al lett drágább. Ebben a cikkben azt írják hogy ha lehet akkor idén szerezzük be a cuccokat. Hallgassak rájuk?
A másik, hogy az utolsó előtti bekezdésben van arról szó, hogy mást is feláraztak nem csak a vinyókat. Ez iPonra is igaz, vagy ott csak a gyenge HUF miatt lett minden drágább? Keressek másik helyet?
Leszedtem a gép oldalát, megtaláltam a SATA kábeleket, mind pirosas színű és keskeny. Kérdésem csak annyi, hogy miután google-n megnéztem léteznek SATA2 kábelek, az enyémek meg sima serial ATA feliratúak, számít ez SSD szemszögből, vagy vegyek az SSD mellé egy SATA2 kábelt is?
Ezer kösz, mindkettőtöknek. A részletes leírás nagyon hasznos volt.
Itthon is drágulnak a PC-k a winchester-válság miatt
Korábban összeállítottunk egy szeretetcsomagot, és arra jutottunk hogy érdemes várni pár hónapot. Sajnos visszafelé sült el, iPonon eddig 10+%-al lett drágább. Ebben a cikkben azt írják hogy ha lehet akkor idén szerezzük be a cuccokat. Hallgassak rájuk?
A másik, hogy az utolsó előtti bekezdésben van arról szó, hogy mást is feláraztak nem csak a vinyókat. Ez iPonra is igaz, vagy ott csak a gyenge HUF miatt lett minden drágább? Keressek másik helyet?
Erről valaki?
Minap előhalásztam régi számlákat. Az lehet hogy ~5 éve 1GB 400Hz-es RAM húszon ezerbe került?!