Ma benéztem iponba, az eladó is azt mondta, hogy nagyon korrekt konfiguráció, viszont egy i3-2100 elvileg szintén elég lenne a gépbe, azzal lehetne egy 20ast spórolni, továbbá, mivel csak és kizárólag pokerre használnám a gépet, akkor nem feltétlenül szükséges egy HDD, igaz? Az általad javasolt hűtő helyett egy hypertx3-at javasolt az eladó, ami csak 5 ezerbe kerül, neked erről mi a véleményed? Még az lenne a kérdésem, hogy van-e érezhető különbség egy 32bites és egy 64bites win7 között, csak azért mert ha nem veszek bele hdd-t, akkor csak 32bitest érdemes rá rakni, vagy 128 gigás ssd-t venni bele. Gondolom így is menni fog rendesen minden, csak ezzel megspórolom a monitor árát :)
Köszönöm az eddigi segítséget is, vendégem vagy egy virtuális sörre :)
a cm hűtő is korrekt. a gelidet utólag egy kicsit drágállom, ha esetleg 9-10k között találnál akkor mindenképpen ezt választanám. hdd pedig nem szükséges amennyiben biztos hogy elég a 64gb. mindenképpen 64bites win7-et ajánlok.
cpu témához annyit hogy elég lehet az i3 is, mint írtam én nagyon hosszútávra terveztem.
Nekem azt mondta, iponba a srác, hogy 64bites win7 elfoglal használ 40 gb-t, nem érti, hogy hogyan, de szerinte ha csak ezt a 64 gb-s ssd-t veszem, akkor 32bites win7et javasol, bár, ha csak HM meg pár pokerkliens lesz rajta, akkor megmarad neki a 40 gb gondolom, vagy vegyek inkább egy 128as ssd-t?
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Szükségem lenne egy új gépre, ami szaggatás nélkül hajlandó lejátszani full HD-s felbontású videókat full HD-s projektorral. Lehet laptop és asztali gép is. Gondolom hasonló tudással az asztali gép olcsóbb, azaz fix árig erősebb gép kihozható asztali verzióban. Viszont rendszeresen kellene szállítani a cuccot.
Továbbá keresek olyan projektort is ami a következőket tudja:
- full HD (1920x1080) felbontás
- 2000 ANSI lumen fényerő
- min. 1:2000 statikus (ANSI) kontraszt, azaz nem a tök jól hangzó, de semmire sem használható full on/full off arány.
A gépre kb. 200-250e Ft-ot szánnék, a projektorra 250-300e Ft lenne. Szóval jó lenne összesen 500e-ből kijönni.
Előre is köszi a segítséget,
klagyi
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Szükségem lenne egy új gépre, ami szaggatás nélkül hajlandó lejátszani full HD-s felbontású videókat full HD-s projektorral. Lehet laptop és asztali gép is. Gondolom hasonló tudással az asztali gép olcsóbb, azaz fix árig erősebb gép kihozható asztali verzióban. Viszont rendszeresen kellene szállítani a cuccot.
- min. 1:2000 statikus (ANSI) kontraszt, azaz nem a tök jól hangzó, de semmire sem használható full on/full off arány.
A gépre kb. 200-250e Ft-ot szánnék, a projektorra 250-300e Ft lenne. Szóval jó lenne összesen 500e-ből kijönni.
klagyi
Sziasztok!
klagyi
Sziasztok!
klagyi
Hali! Olvastalak prohardveren is. Arra szeretnél egy külön gépet, hogy videózz róla? Mert akkor vegyél médialejátszót. Olcsóbbat tudsz venni 30K körül, de vehetsz Dune-t is aminek van olyan típusa ami 100K+ ba kerül. Szvsz sokkal jobban járnál egy médialejátszóval. Projektor kérdésbe szerintem majd válaszol yodamastah. Ő elég nagy guru ebben, érdemes megfogadni amit mond :)
Ja és ha projektor akkor a vásznat se hagyd ki a keretből. Legjobb az oldalfeszített fix vászon, de ha normális (hullám mentes) rolósat vagy motorosat akarsz venni akkor az is legalább 100K huf.
Én 30-35ért vettem az enyémet, de az olyan is sajnos :(
Vagy lehet akár simán falra is vetíteni, de akkor le kell festeni matt fehér festékkel. Erről is lehet találni a neten írást, hogy kinek mi jött be.
Sziasztok!
Ehhez a konfigurációhoz keresnék egy házat, mert a listában szereplő nincs iponban, elvárásom az, hogy a célnak megfeleljen és minél olcsóbb legyen.
LAP: Asus s1155 P8H67-V R3.0 ATX 4xDDR3 max32GB, Raid, DVI ~ 25k
CPU: Intel s1155 Core i3-2100
Hűtő: coolmaster hypertx3 EVO
SSD: Crucial 2.5" SATA3 128GB - m4 ~ 24k
RAM: KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz KIT ~ 5k
VGA: Integrált INTEL HD Graphics
ODD: SONY SATA AD-7280S-0B OEM Fekete ~ 5k
TÁP: FSP HEXA 500W Active PFC 80+ 12cm ~ 13k
HÁZ: NZXT 210 Souce Midi fekete ~ 13k
Előre is köszi!
Sziasztok!
Ehhez a konfigurációhoz keresnék egy házat, mert a listában szereplő nincs iponban, elvárásom az, hogy a célnak megfeleljen és minél olcsóbb legyen.
LAP: Asus s1155 P8H67-V R3.0 ATX 4xDDR3 max32GB, Raid, DVI ~ 25k
CPU: Intel s1155 Core i3-2100
Hűtő: coolmaster hypertx3 EVO
SSD: Crucial 2.5" SATA3 128GB - m4 ~ 24k
RAM: KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz KIT ~ 5k
VGA: Integrált INTEL HD Graphics
ODD: SONY SATA AD-7280S-0B OEM Fekete ~ 5k
TÁP: FSP HEXA 500W Active PFC 80+ 12cm ~ 13k
HÁZ: NZXT 210 Souce Midi fekete ~ 13k
Előre is köszi!