Milyen kütyükkel lehet pókerezni?
Sziasztok!
Két kérdésem lenne. Az egyik az, hogy milyen eszközöket ismertek a hagyományos egéren kívül, amely hasznos pókerezésre? Nem szoftverekre gondolok. A kérdés azért merült fel bennem, mert látom hogy pls Abear 18 asztalozik én meg az Ongamen 6 asztalon tudok 11$ SNG-zni pedig ha feltornásznám 10-re a számot akkor kényelmesebb napjaim lennének.
A másik kérdésem pedig, hogy tudtok esetleg arról valamit, hogy miért nem fejleszt senki sem androidra vagy badára vagy akár csak Iphone-ra pókeres klienst? Valamint a Windows 7-es mobilokon a pókerkliensek futnak gond nélkül?
gamepad > billentyűzet > egér
gamepad > billentyűzet > egér
bármilyen usb-s gamepad jó, nekem logitech van. kell hozzá egy xpadder nevű program meg valami hotkey AHK ongamehez (nekem tableninja van starshoz)
Lol ezt találtam de ez nem jó Ongame-re:D
Discover the Wireless Poker Controller – Better Controls for you Online Poker Game
hát ez bukó teljesen :D
Játékvezérlők
itt kell körülnézni, bármelyik jó, csak vezetékes legyen.
Van egy eladó poker controllerem. Igazából kettő, de az egyiknek rossz a Bet gomja. Passzív játékhoz ideális viszont. Kezdőknek ajánlott.
ami a fenti linken van?
variálhatók a gombjai? nem akarom megvenni amúgy (sry) de ahogy néztem képen egyből ez jutott eszembe
az egyiknek rossz a Bet gomja. Passzív játékhoz ideális viszont.
Van egy eladó poker controllerem. Igazából kettő, de az egyiknek rossz a Bet gomja. Passzív játékhoz ideális viszont. Kezdőknek ajánlott.