Nekem is LG 27-es IPS monitorom van, kicsit több mint másfél éves és soha semmi bajom nem volt vele. Nagyon meg vagyok elégedve. Amikor vettem a TN paneleseknél jobban tetszett a színe, feketéje persze mindegyiknek ugyanolyan. Felbontásban, kontrasztban is kb mindegyik ugyanannyit tud.
Bárhogy is döntesz, 75 ezerért nem lehet rosszat venni.
4K-s monitor jatékra felejtős egyenlőre. 1 millából sem tudsz olyan gépet összerakni ami rendesen viszi a legújabb játékokat. 4k-s monitort melózni érdemes megvanni (fotósok, videósok,... ...), illetve persze pókeresek is elgondolkodhatnak rajta. 32'-on ezen a felbontáson rengeteg asztal elfér, és jól átlátható. Persze arra azért készüljön fel aki ilyent vesz, hogy a windows az szarul illetve nem skálázódik még ehez a felbontáshoz, így az ikonok vagy kényelmetlenül kicsik lesznek , vagy jól láthatóan nagyon, de rondák :)
Én nem rég vettem új monitort (sajnos tönkre ment a régi) és egy Dell 3014-es mellett döntöttem. Sztem nagyon jó kompromisszumos megoldás melóra is, játékra is egyaránt.
4K-s monitor jatékra felejtős egyenlőre. 1 millából sem tudsz olyan gépet összerakni ami rendesen viszi a legújabb játékokat. 4k-s monitort melózni érdemes megvanni (fotósok, videósok,... ...), illetve persze pókeresek is elgondolkodhatnak rajta. 32'-on ezen a felbontáson rengeteg asztal elfér, és jól átlátható. Persze arra azért készüljön fel aki ilyent vesz, hogy a windows az szarul illetve nem skálázódik még ehez a felbontáshoz, így az ikonok vagy kényelmetlenül kicsik lesznek , vagy jól láthatóan nagyon, de rondák :)
Én nem rég vettem új monitort (sajnos tönkre ment a régi) és egy Dell 3014-es mellett döntöttem. Sztem nagyon jó kompromisszumos megoldás melóra is, játékra is egyaránt.
Sziasztok!
Használ valaki Samsung S24D300HL monitort Pokerstarson min. 12 asztalra?
@Galambos Tarzan: amit említettél felbontás (3440x1440 - 4,95M) az != 4K, ahol jóval több a pixel, tehát valami erősebb vas kell alá (3840 x 2160 - 8,29M)
Ilyenen érdemes elgondolkozni film és pókerezés szempontjából?
40" képátlójú, UHD felbontásra képes monitorral újít a Philips - PROHARDVER! Monitor hír
https://www.youtube.com/watch?v=AxVe-tYiv2E
Le szeretném cserélni a monitorom, max 20 asztalon s&g-zom ps-en.
Több jelöltem van, a 32"-os kicsit gyanúsan olcsó+elég fapados. Filmnézés+grind célra venném.
Melyiket érdemes szerintetek megvenni?
http://a4team.eu/monitor/32col_-_82col-c376671/lg/32_-_32vs10-p402095
LG Personal TV MN33D-PZ 29" LED monitor TV - rbx.hu
LG Electronics 29EB53 - Monitor - TFT/LCD árak - ÁrGép
Le szeretném cserélni a monitorom, max 20 asztalon s&g-zom ps-en.
Két jelöltem van, a 32"-os kicsit gyanúsan olcsó. Filmnézés+grind célra venném.
Melyiket érdemes szerintetek megvenni?
http://a4team.eu/monitor/32col_-_82col-c376671/lg/32_-_32vs10-p402095
LG Personal TV MN33D-PZ 29" LED monitor TV - rbx.hu
Az 1.-t nem hozza be nekem, de az LG-t felejtsd el. 1366*768 felbontás? 15 éve még király lett volna.
Eddig Samsung monitort használtam, és nagyon elégedett voltam vele, pedig szegénykém kapott ezt azt időnként.
KB. 100K ft.körüli összeget szánnék rá, esetleg van valakinek vmilyen ötlete ár/érték arányban melyik javallott?