Póker Fórum Archívum > Számítástechnikai segítség > Mobil internet hardver probléma

eduard
2009. jan. 8. 17:38

Mobil internet hardver probléma

Használ valaki mobilnetet? Nekem T-mobile netem van, PCMCIA Huawei modemmel és a következőket csinálja: minden megy faszán, majd egyszercsak a hardver eltávolítódik (mintha a pendriveodat húznád ki), aztán 1 perccel később újra felismeri. Eleinte nem csinált ilyet, de most már rendszeres. Egyébként asztali gépben van, PCI-PCMCIA átalakítóval. Ötletek?

Polacheck
Válasz eduard kommentjére
2009. jan. 8. 17:53

Használ valaki mobilnetet? Nekem T-mobile netem van, PCMCIA Huawei modemmel és a következőket csinálja: minden megy faszán, majd egyszercsak a hardver eltávolítódik (mintha a pendriveodat húznád ki), aztán 1 perccel később újra felismeri. Eleinte nem csinált ilyet, de most már rendszeres. Egyébként asztali gépben van, PCI-PCMCIA átalakítóval. Ötletek?

Ez alapján én tápproblémára tippelnék, de simán lehet tökmás is.

eduard
Válasz Polacheck kommentjére
2009. jan. 8. 17:55

Tápprobléma? Az hogy lehetne?

A kérdés az, hogy vigye-e vissza t-mobile bácsinak, hogy cseréljék ki, vagy máshol lehet a baj...

titcar
2009. jan. 8. 18:05

szvsz valami sima érintkezési hiba lesz valahol
az nem lehet hogy esetleg bemelegszik és akkor csinálja?

Vika
2009. jan. 8. 18:06

Tápprobléma? Az hogy lehetne?

A kérdés az, hogy vigye-e vissza t-mobile bácsinak, hogy cseréljék ki, vagy máshol lehet a baj...

Mindenképpen nézesd meg velük, ha nem segít az újratelepítés, és más kézenfekvő "megoldás" sem. Nincs konkrét ötletem sajnos a problémádra, én egy E220-at használok, ilyen jellegű gondom nem volt vele eddig.

eduard
Válasz titcar kommentjére
2009. jan. 8. 18:57

szvsz valami sima érintkezési hiba lesz valahol
az nem lehet hogy esetleg bemelegszik és akkor csinálja?

az lehet, mert mindig akkor amikor megy a póker, ergó folyamatosan kommunikál...

eduard
2009. jan. 9. 23:11

Kipróbáltam másik gépen is és ugyanaz a probléma. Mehet szervízbe.

Élő ügyfélszolgálat