zoltanh
Válasz titcar kommentjére
2012. jún. 7. 22:58
hm hát ha ki se próbálod, úgy nehéz rájönni, de miért ne lehetne lejelszavazni? másrészt amit egy teló szétoszt az tuti nem visz el annyit, hogy olyan nagyon messziről rácsatlakozzanak. harmadrészt emg ha ezt választod, arra figyelj,m hogy sanszos, hogy gyorsan leszívja a teló akksiját, szóval jobb ha töltőre rakod alapból :)
Mivel az a teló a kórházban van jelenleg én megy itthon ülök a gép előtt ;)
Viszont rájöttem, hogy az én telefonomba is van ilyen hotspot és lehet jelszavazni is, de ez csak akkor tud működni ha a telefonomra van netes előfizetés.? Mert nekem hiába van okostelefonom csak akkor használom a netes részét ha itthon/szülők/apósék vagy nyílt hálózatot találok.
Szóval az itthoni netemre wifivel csatlakozok a telefonnal, de ilyenkor már nem tudom a telefont hotspotként használni.?
redoubtable
Válasz pilot36 kommentjére
2012. jún. 7. 23:07
Xperia nem tudja osztani a netet.
zoltanh
Válasz redoubtable kommentjére
2012. jún. 7. 23:09
Xperia nem tudja osztani a netet.
Köszi, akkor telefonguru-n miért van odaírva, hogy tudja?
Nekem galaxy mini-m van és leírásban is tudja, meg az előbb beállítottam a titkosítást hozzá csak nincs mivel kipróbálni.
redoubtable
Válasz pilot36 kommentjére
2012. jún. 7. 23:17
Nem olvastam utána. Én úgy emlékszek nem tudja. Vagy csak onnan gondolom hogy "buta" okos telefon. De régen volt már a kezembe Xperia. Használni soha nem is használtam. Ha tudja akkor rögtön a megosztásnál lejelszavazod amúgy ennyi.