Party Pokeres Cashier gubanc
Sziasztok!
Amikor megpróbálok belépni a Party-s kliensemben a Cashier vagy a Bónusz menübe, akkor nem jelenik meg semmi csak egy töküres ablak nyílik meg. Gondoltam sebaj, majd legfeljebb befietek a honlapon keresztül. De ott sem nyílik meg a Cashier menü. Minden más számítógépen működik, csak az otthoni laptopomon nem.
A windows-t már újraraktam, frissítettem Javat és Flashplayer-t is, de semmi.
Lenne valami ötletetek?
Előre is köszi.
Üdv.
Sziasztok!
Amikor megpróbálok belépni a Party-s kliensemben a Cashier vagy a Bónusz menübe, akkor nem jelenik meg semmi csak egy töküres ablak nyílik meg. Gondoltam sebaj, majd legfeljebb befietek a honlapon keresztül. De ott sem nyílik meg a Cashier menü. Minden más számítógépen működik, csak az otthoni laptopomon nem.
Lenne valami ötletetek?
Előre is köszi.
Üdv.
Sziasztok!
Lenne valami ötletetek?
Előre is köszi.
Üdv.
Egészen elképesztő, ahogy nem tudjátok kinyitni a szemeteket:
https://poker-akademia.com/vBulletin/kerdesek-valaszok/7657-party-bannolt-wtf.html#post130837