Póker Fórum Archívum > Számítástechnikai segítség > Party Pokeres Cashier gubanc

water2
2009. aug. 31. 11:21

Party Pokeres Cashier gubanc

Sziasztok!

Amikor megpróbálok belépni a Party-s kliensemben a Cashier vagy a Bónusz menübe, akkor nem jelenik meg semmi csak egy töküres ablak nyílik meg. Gondoltam sebaj, majd legfeljebb befietek a honlapon keresztül. De ott sem nyílik meg a Cashier menü. Minden más számítógépen működik, csak az otthoni laptopomon nem.
A windows-t már újraraktam, frissítettem Javat és Flashplayer-t is, de semmi.
Lenne valami ötletetek?

Előre is köszi.
Üdv.

psycho
Válasz water2 kommentjére
2009. aug. 31. 12:31

Sziasztok!

Amikor megpróbálok belépni a Party-s kliensemben a Cashier vagy a Bónusz menübe, akkor nem jelenik meg semmi csak egy töküres ablak nyílik meg. Gondoltam sebaj, majd legfeljebb befietek a honlapon keresztül. De ott sem nyílik meg a Cashier menü. Minden más számítógépen működik, csak az otthoni laptopomon nem.
Lenne valami ötletetek?

Előre is köszi.
Üdv.

Sztem próbáld meg más böngészőbe: pl. Firefox, Opera, Google chrome..

Zehy
Válasz water2 kommentjére
2009. aug. 31. 12:36

Sziasztok!

Lenne valami ötletetek?

Előre is köszi.
Üdv.

Egészen elképesztő, ahogy nem tudjátok kinyitni a szemeteket:

https://poker-akademia.com/vBulletin/kerdesek-valaszok/7657-party-bannolt-wtf.html#post130837

water2
Válasz Zehy kommentjére
2009. szept. 1. 15:28

Egészen elképesztő, ahogy nem tudjátok kinyitni a szemeteket:

https://poker-akademia.com/vBulletin/kerdesek-valaszok/7657-party-bannolt-wtf.html#post130837

Oké-oké kinyitottam a szemetet. :) De nem ez a probléma, mert a laptopomon még sosem (már vagy 1 éve) bírtam megnyitni a Party-s cashiert. Csak eddig két gépünk volt és nem érdekelt, mert a másikon megnyitottam és azon játszottam.

Élő ügyfélszolgálat