Póker Fórum Archívum > Számítástechnikai segítség > playernote handek több számítógépen

forexnub
2013. máj. 21. 18:07

playernote handek több számítógépen

Hi,

érdekel, hogy aki több gépről pókerezik az, hogyan ossza meg a handeket a gépek között hogy mindig a legtöbb álljon rendelkezésre?

danfiu
Válasz forexnub kommentjére
2013. máj. 21. 18:51

jo kerdes, nekem a hm sync elbaszta a gepemet, en mindig ugy szoktam ha tolok egy sessiont a laptopon, akkor egybol kimentem a handeket, feltolom dropboxba es atimportalom az asztali gep hm-jebe

Maxxxika
2013. máj. 21. 18:57

Én minden nap 2 gépen játszok felváltva.
Amint befejezem az egyiken a játékot, becsomagolom a handeket, TeamViewer-en átküldöm, kicsomagolom a HMArchive könyvtárba, és beimportálom.

NovaTerra
2013. máj. 21. 18:58

Szerintem, aki komolyan akar egyszerre több gépen játszani, az jobban jár, ha egy külső ssd-ről vagy hdd-ről futtatja a klienst és a tracker programot is. Így nem kell mindig importálgatni.

Maxxxika
2013. máj. 21. 19:01

Az sokkal macerásabb lenne.
Így átvinnem a handeket 1 perc.

danfiu
Válasz Maxxxika kommentjére
2013. máj. 21. 19:07

az sokkal macerásabb lenne.
így átvinnem a handeket 1 perc.

tmhsz

Maxxxika
Válasz danfiu kommentjére
2013. máj. 21. 19:23

tmhsz

he???

Sambenez
Válasz NovaTerra kommentjére
2013. máj. 21. 19:31

Szerintem, aki komolyan akar egyszerre több gépen játszani, az jobban jár, ha egy külső ssd-ről vagy hdd-ről futtatja a klienst és a tracker programot is. Így nem kell mindig importálgatni.

Ez akkora hülyeség, jobb ha nem terjeszted. Sokan lesznek rád mérgesek ha eszerint járnak el.

danfiu
2013. máj. 21. 19:36

TrollMentesHozzaSzolas

NovaTerra
Válasz Sambenez kommentjére
2013. máj. 21. 20:08

Ez akkora hülyeség, jobb ha nem terjeszted. Sokan lesznek rád mérgesek ha eszerint járnak el.

OK. Nem a rossz szándék vezérelt. Csak egy tipp volt.

Élő ügyfélszolgálat