PokerStars Tableten. Milyen kütyüt ajánlotok?
Sziasztok. Venni szeretnék egy tabletet, de nem igazán vagyok képben hogy milyen lenne jó. PokerStarsra használnám leginkább és neten böngészni. Lehetőleg 2-3 asztalon szeretnék rajta játszani. Ki mit ajánl? elég az 1 mag, milyen tipus vált be nektek tablet+poker kombónál?
Bár nem vagyok 100% biztos benne, hogy a kérdésed komolyan is gondolod, de a Yogatabomon a pées (is) vígan elmegy.
Én az asus memiopad 7 -et ajánlom.Fut rajta 888, PS, PS.fr, Ftp. én ezeket próbáltam.És a tudásához képest nagyon jó árban adják.Valamivel kisebb , mint a galaxy tab, de többet tud, könnyebb és jelentősen olcsóbb.(27e-35e) kb
Én az asus memiopad 7 -et ajánlom.Fut rajta 888, PS, PS.fr, Ftp. én ezeket próbáltam.És a tudásához képest nagyon jó árban adják.Valamivel kisebb , mint a galaxy tab, de többet tud, könnyebb és jelentősen olcsóbb.(27e-35e) kb
Wayteq xtab 100qcr
Wayteq xtab 100qcr
Nem optimalizáltad az Android beállításokat, azért zabált le annyit éjjel.
Nem optimalizáltad az Android beállításokat, azért zabált le annyit éjjel.
A memopad a 4-5 órát nálam lazán bírja pokerstars mellett. Ha nem használom akkor pedig kb 2 nap után merül le.Nekem volt több "belépő" szintű tablet , de messze ez viszi a pálmát. Több teszt is anno kiemelte az üzemidejét, szóval, tényleg lehet, hogy valamit nem állítottál be vagy valami.
A memopad a 4-5 órát nálam lazán bírja pokerstars mellett. Ha nem használom akkor pedig kb 2 nap után merül le.Nekem volt több "belépő" szintű tablet , de messze ez viszi a pálmát. Több teszt is anno kiemelte az üzemidejét, szóval, tényleg lehet, hogy valamit nem állítottál be vagy valami.