Sziasztok! Lenne egy nagy gondom. Kint vagyok Berlinben (nem ez a gond :) ). Elvileg 60 Mbit/s a net a lakásban, amit az első 2 nap tudott is. Viszont egyik este le kellett töltenem 8GB adatot otthonról, ami le is jött rendben, ahogy kell neki. Másnap reggelre viszont lelassult a netem, egészen 0.3 Mbit/s-ra és ezt 3 napja stabilan tartja! Az előfizetés korlátlan net használatot biztosít, szóval elvileg nem erről van szó. Ötletek? Linux / Windows, tök mindegy, mindkettő alatt ennyi. Amúgy vezetékes net. Munkahelyemen wifi van, az rendesen működik.
Kérdés: mivel lehet a baj? Router? Esetleg az én gépemben szállt el valami? Valami megoldási javaslat?
Köszi! P.
Arra gondoltál, hogy szolgáltató szupport?:)
Csak bérlem a lakást 2 hónapra, nem tudom kivel vagyok szerződve.
Start - Futtatás - cmd - ipconfig /all
1.) Kiderül ki a szolgáltató.
2.) Megpingelheted az átjáródat, és ha lassan jön rá vissza a válasz akkor a szolgáltatónál van a bibi
Megpingeltem mindent, 10ms-os átlagidővel átmegy aminek át kell. Közben jött a fickó, akitől bérlem, hogy fél órát telefonált és megnézték, a modemmel elvileg minden rendben. Napközben kollégámnál a saját kábelemmel kipróbáltam, ott gyors volt a net, tehát a hiba nem nálam van (vagy nem ilyen egyszerűen).
Helo!
Telefonnal szeretnék csatlakozni wifin keresztül az itthoni routerre, de vmi jelszót kér folyamatosan. Ezt a jelszót hol tudom beállítani, megváltoztatni ?
Helo!
Telefonnal szeretnék csatlakozni wifin keresztül az itthoni routerre, de vmi jelszót kér folyamatosan. Ezt a jelszót hol tudom beállítani, megváltoztatni ?
Szia.
A routert valószínűleg lehet böngészőn keresztül konfigurálni. Milyen gyártmány és típus pontosan?
Hali.
TP-LINK TL-WR340GD. Próbáltam hogy az ipjét beírom böngészőbe, de folyamatosan a "kapcsolat időtúllépés miatt megszakadt" üzenettel találkozok.
192.168.1.1 és az admin/a hozzá tartozó pass?