rühes windows 7 PT3
Hello,
pls. mondjátok meg, hogy miért nem indul el nekem a PT3 a most feltelepített Windows 7 alól... Installálja, aztán amikor indításra kerül a sor, csak a PT3 logót látom... Nagyon sokáig... Belefagy...
Köszi!
írj a ms ill a pt3 supportnak, biztos szívesen segítenek :D
(amugy headshot)
Gondolom, adminként indítottad.
hahaha
:)
Köszi Titcar! Köszi Totya!
Szóval, csak, hogy más is "tanuljon"...
Leszedtem PT3-at, felraktam a régebbi full verziót, majd felraktam(upg) a legfrissebb bétát... Aztán utánanéztem, hogy az SQL szervernek lehet valami problémája a Win7 falhasználói fiókkezelőjével (UAC), amit installnál 0-ra érdemes állítani...
Most működik, de hogy miért, azt nem értem pontosan...
Üdv.
Sziasztok.
Nemtom az akadémiások közül hányan használnak win7 et, de én nem vagyok vele túlzottan megelégedve...gyakran fagynak a termek, újra kell indítanom a gépet stb... Sőt a raiffaisen oldala sem jön be vmi miatt, ugyanez a CIBnél(ott a netbank nem töltődik be, stars oldala sem jön be egyik böngészőben sem.
Mikor frissen felvan téve a 7es akkor mindezek müködnek, elég egy gép újraindítás és löttek az egésznek, nemtudok rájönni mi a gond...ja és tüzfal vagy virusirtó nem zavar be!
Lehet vissza az XP...ti milyen OP ot használtok?!
Sziasztok.
Nemtom az akadémiások közül hányan használnak win7 et, de én nem vagyok vele túlzottan megelégedve...gyakran fagynak a termek, újra kell indítanom a gépet stb... Sőt a raiffaisen oldala sem jön be vmi miatt, ugyanez a CIBnél(ott a netbank nem töltődik be, stars oldala sem jön be egyik böngészőben sem.
Mikor frissen felvan téve a 7es akkor mindezek müködnek, elég egy gép újraindítás és löttek az egésznek, nemtudok rájönni mi a gond...ja és tüzfal vagy virusirtó nem zavar be!
Sziasztok.
XP kompatibilitás mód úgy néz ki segíteni fog...