Nem lehet valami kényelemes egy 24 colos kijelzőjű mobil :)
a megnyitasnal eleve nem is mp3-at keres, hanem mas file-formátumot. vagy azt allitsd at, vagy lehet at kell konvertalni az mp3-at, bar ezt hulyesegnek tartanam.
én se ismerem amugy LG telokat.
nem adnak hozzá egy hasznalati utasítast?
Nemrég vettem egy LG telefont, nekem felismerte meghajtóként oda bemásoltam és kész. A programot megnéztem, de egyből uninstalláltam.
Ja és kuvanagy kijelzője van:D
van most egy új LG mobilom, ami tud mp3-at lejátszani, viszont béna vagyok ahhoz, hogyan kell mp3-at felmásolni rá a gépemről. Sikerült csatlakoztatni, adtak hozzá egy progit, de tök értelmetlen és bonyolult az egész, nem olyan, mint egy siman mp3 lejátszó, ami egy sima usb adathordozóval egyezik meg, és fel le másolgathatok kedvem szerint.
Hogy működik ez?
Juj tényleg eltévesztettem a topikot, van valahol mobilos is ugye?
A használati utasítás nem ír részletesen.
Nem ismeri fel alapból ha rádugom, szóval nem látom a tárhelyet. Ezért tettem fel a mellékelt progit hozzá, gondoltam csak így működik. Az utasítás szerint másoljam fel az mp3-at, de azt hogy hogyan, nem írja. Csak ennyit "hogy a számítógép cserélhető lemezként ismerje fel a telefont, a SIM-kártyát be kell helyezni a telefonba"
Ami nyilván megtörtént. Le vannak írva a mappák mi hova tartozik, csak nem látom így őket.
A hiba akkor a bekötésnél van, nem értem miért nem ismeri fel simán a gépem.
Hol lehet ezzel direkt bíbelődni?
van most egy új LG mobilom, ami tud mp3-at lejátszani, viszont béna vagyok ahhoz, hogyan kell mp3-at felmásolni rá a gépemről. Sikerült csatlakoztatni, adtak hozzá egy progit, de tök értelmetlen és bonyolult az egész, nem olyan, mint egy siman mp3 lejátszó, ami egy sima usb adathordozóval egyezik meg, és fel le másolgathatok kedvem szerint.
Hogy működik ez?
Nekekm SE-nél volt olyan hogy allergiás volt az egyik USB-re amivel az istennek sem akart működni,a másikról viszont tökéletesen ment.Talán érdemes ezt kipróbálni.