Póker Fórum Archívum > Számítástechnikai segítség > Virus/számítógépvédelem

attiati
Válasz GreEko kommentjére
2009. okt. 14. 23:13

és igen, ha nem tudok a vírusról, valszeg nincs is, értek annyira a dologhoz, hogy feltünjön. ha meg semmi kárt, semmi lassulást, semmi gondot nem okoz, nem is nagyon tudok vele mit tenni :)

az a jó vírus, amelyik kiabál, hogy helló, itt vagyok ám a gépeden... napersze :D
áh, feladom :)

GreEko
Válasz attiati kommentjére
2009. okt. 15. 11:01

az a jó vírus, amelyik kiabál, hogy helló, itt vagyok ám a gépeden... napersze :D
áh, feladom :)

de most komolyan, ennyi erővel, te sem tudhatod, ahogy senki, hogy tiszta fertözött a gépe. általában megkeseritik, tönkreteszik, zavarják a felhasználót a normális szgép használatban. vagy szerinted mit tesz egy virus? vagy nem nagyon értem, most itt mi a probléma.
amugy meg nem kell feladni, én beszélgetek, nem vitatkozok.

Epiman
Válasz GreEko kommentjére
2009. okt. 25. 20:40

Nem tudjátok, az avira kompatibilis a win7-tel?

zoltanh
Válasz Epiman kommentjére
2009. okt. 25. 20:44

Nem tudjátok, az avira kompatibilis a win7-tel?

Kompatibilis

medgypeti
Válasz zoltanh kommentjére
2009. okt. 25. 21:21

Avirát akartam feltenni én is de a comodoval nem szeretik egymást.Nem akarja frissíteni magát az avira, pedig comodoban elvileg minden avirás alkalmazás engedve van.Volt már valakinek hasonló gondja?

zoltanh
Válasz medgypeti kommentjére
2009. okt. 25. 21:25

Avirának első frissítése valamiért mindig bajos és nagyon lassú. Nem lehet, hogy nálad is csak ez a gond?

medgypeti
Válasz zoltanh kommentjére
2009. okt. 25. 22:41

Avirának első frissítése valamiért mindig bajos és nagyon lassú. Nem lehet, hogy nálad is csak ez a gond?

Mit kellene tennem?:)

Dreedle
2009. okt. 25. 22:59

Írd be a gugliba hogy "avira manual update download". töltsd le az update fájlt majd utána az avira főablakában válaszd a manual update-et...

medgypeti
Válasz Dreedle kommentjére
2009. okt. 25. 23:54

Írd be a gugliba hogy "avira manual update download". töltsd le az update fájlt majd utána az avira főablakában válaszd a manual update-et...

De ezek után mindig manuálisan kell frissíteni?

Dreedle
2009. okt. 26. 0:18

Nem, csak az elsőnél utána magától fog az előre beállított időpontban

Élő ügyfélszolgálat