nyikhmur
Válasz ladipeti kommentjére
2009. jún. 23. 15:29

Everest HH

Helo!

Everest sh cg NL100+ hh cserebere érdekelne, handmining hiányában!

kisrapi
Válasz nyikhmur kommentjére
2009. jún. 23. 15:53

Helo!

Everest sh cg NL100+ hh cserebere érdekelne, handmining hiányában!

Sztem ne várd, hogy valaki kiadja tulajdonképpen a teljes játékát egy potenciális ellenfélnek...
Legalábbis én nem tenném(mineolt HH-kat cserélni megint más, de sajátot max oda adnék ahol már nem játszom, vagy nem ugyanazon a téten játszom mint az akinek adom)

nyikhmur
Válasz kisrapi kommentjére
2009. jún. 24. 19:17

nemár

Sztem ne várd, hogy valaki kiadja tulajdonképpen a teljes játékát egy potenciális ellenfélnek...
Legalábbis én nem tenném(mineolt HH-kat cserélni megint más, de sajátot max oda adnék ahol már nem játszom, vagy nem ugyanazon a téten játszom mint az akinek adom)

kiadja a saját játékát egy embernek, cserében sokkal több infót kap másokról...hányszor fogsz az ellen játszani akivel cseréltél és hányszor olyanok ellen akikről adatokat kaptál? arról nem is beszélve, hogy egy jó játékos játéka mindig a körülményekhez alkalmazkodik, soha sem (illetve nagyon ritkán) determinált. ugyanúgy játszom ha blöffölök, ha félblöffölök vagy value betelek, még ha ki jegyzeteli valaki az összes lehetséges szituációt (laperősség, pozíció, ellenfelek száma és fajtája szerint) akkor is csak százalékos esélyeket tud a lehetséges lapkombinációkhoz rendelni én nyugodt szívvel adom a handjeim bárkinek aki cserél velem, nem fogtok többet megtudni belőle mint amit a HM kiad...mindenki jól jár a cserével, nem értem ezt a hozzáállást, pedig sajnos mindenhol ezt tapasztalom

félreértés ne essék, mivel láthatóvá teszed a hibákat a játékodban természetesen vesztesz a versenyelőnyödből (ha volt egyáltalán) avval szemben akinek kiadod az infót, de a move egyértelműen +EV-s :) mivel kevesen játszunk magyarok az everesten NL100at és gondolom senki nem akar élete végéig párdolláros órabérért pókerezni, szerintem segíteni kellene egymást (és magunkat). aki meg nem veszi komolyan, az nem veszi komolyan azt sem h kiadja a handjeit nemdebár?

mondok egy példát: 1k handből nagyjából ki lehet szűrni a fisheket, ha 1-2 emberrel hh-t cserélsz már elég sok fickóról lesz ennyi adat. HM-ben v PT-ben v akármiben megjelölöd a fisheket mondjuk buddy-nak és rárakod a szűrőt az asztalkeresőre, ARANYBÁNYA! nem a regulárok vérét kell szívni éveken át...a netes póker legfontosabb eleme szerintem az asztalválasztás, és ezt nagyban megkönnyíti.

kisrapi
Válasz nyikhmur kommentjére
2009. jún. 24. 20:01

A fishek gyorsan cserélődnek, és amúgy is kb 15-100 handből pontosan ki lehet szűrni h ki az és ki nem, tehát ha rájuk vadászol semmi másra nincs szükséged mint 1hét grindelés, és az alapján a visszatérő fisheket simán ki tudod bányászni.
Tehát handeket cserélni csakis a regek ellen van értelme szvsz, hogy róluk minél több infód legyen, de ez meg nekem nem ér meg annyit, h valaki teljesen beleláthat a játékomba ha akar....sorry...de sztem ez érthető mégha nem is játszanánk sokat egymás ellen....

nyikhmur
Válasz kisrapi kommentjére
2009. jún. 25. 0:00

A fishek gyorsan cserélődnek, és amúgy is kb 15-100 handből pontosan ki lehet szűrni h ki az és ki nem, tehát ha rájuk vadászol semmi másra nincs szükséged mint 1hét grindelés, és az alapján a visszatérő fisheket simán ki tudod bányászni.
Tehát handeket cserélni csakis a regek ellen van értelme szvsz, hogy róluk minél több infód legyen, de ez meg nekem nem ér meg annyit, h valaki teljesen beleláthat a játékomba ha akar....sorry...de sztem ez érthető mégha nem is játszanánk sokat egymás ellen....

Pont ezért kellene a legnagyobb fisheket kiszűrni akik rendszeresen játszanak és buknak. Egyébként nem ellened irányult amit írtam, mindenki döntse el maga, hogy megéri-e neki, szerintem hatalmas hiba nem kihasználni az adatcseréből származó előnyöket. Meggyőzni szerettelek volna, hogy megéri...

branermajszter
Válasz krumpli kommentjére
2009. aug. 20. 17:04

Eladó 750k HH Pokerstars (0,10-0,25 6max) 10$ vagy csere Ipoker HH-kra 0,10-0,20ra 6max

tozo
Válasz branermajszter kommentjére
2009. szept. 20. 13:28

sziasztok!
Everest poker NL25SH handeket szeretnék. Cserébe tudok adni Pokerstars NL25SH handeket (400k, handHQ-s), vagy esetleg mást.
Ha érdekel írj!

mate-8-
Válasz tozo kommentjére
2009. szept. 20. 14:40

Ftp

elado 400k FTP Nl50 6max adatbázis 10$

atus85
Válasz mate-8- kommentjére
2010. febr. 13. 21:06

Közel 1millió Full tilt NL10 FR handot szeretnék Ongame NL10 vagy NL20 FR-re cserélni.

Dinin Do Urden
Válasz krumpli kommentjére
2010. febr. 16. 21:16

hand history adatbázisokkal kapcsolatban többször felmerült bennem, szoktak-e profi játékosok adatbázisokat cserélni, adni-venni?

szokás-e, érdemes-e, vagy túl bizalmas valakivel megosztani több százezer hendemet..

Szia!

Most inditottam egy ilyen oldalt. itt fel es le lehet tolteni handeket, egyelore meg csak alakul... Poker Hand Market

Élő ügyfélszolgálat