FR sng hez tudok szolgáltatni adatbázist FTP-n! kb 30-400k hand lehet 6$ -33$ limitig
FR sng hez tudok szolgáltatni adatbázist FTP-n! kb 30-400k hand lehet 6$ -33$ limitig
Pokerheavenre vennék/cserélnék NL10-20 SH-ra HM adatbázist. IP pokeres és Unibetes adatbázist tok cserébe adni uerre a limitre.
Ps Nl25 Fr
Sziasztok!
Pokerstars NL25 FR handeket vennék, cserélnék. Csere ajánlat: PS NL5, NL10 FR handek mindkettő 40k+ vagy 40k+ bwin nl4 sh hand.
Csövi
u.i.: Vásárlás esetén lehetőleg minél jutányosabb legyen az ár :D
Én a www.HHDEALER.com - Your Place to buy Hand Histories -on szoktam hand-eket venni egész olcsó főleg ha egyszerre több limitre vásárolsz.
Na ezt mondja meg nekem valaki. Ez a fickó, hogy lehet plusszos 90 nap 23%-os ITM-el, és összesen 13% pénzbejutással.
Engem meg visszaminősített K/5-ről J/2-re, és van amikor totál vesztőnek mutat.
Top Shark Pro
Na ezt mondja meg nekem valaki. Ez a fickó, hogy lehet plusszos 90 nap 23%-os ITM-el, és összesen 13% pénzbejutással.
Engem meg visszaminősített K/5-ről J/2-re, és van amikor totál vesztőnek mutat.
Top Shark Pro
HHDealer mennyire megbízható oldal? Csak azért kérdezem, mert feleannyiba kerülnek a handek, mint pl.HandHQ-nál. És ez gyanús. :) Meg ps handek is vannak elvileg.
HHDealer mennyire megbízható oldal? Csak azért kérdezem, mert feleannyiba kerülnek a handek, mint pl.HandHQ-nál. És ez gyanús. :) Meg ps handek is vannak elvileg.