Ajánljatok free time management programot!
Hi!
A topik címe már sokat sejtet. :)
Olyant keresek, ami vagy manuálisan indítható, de a legprofibb az lenne, ha pl. önműködően mérné, hogy egy pókerkliens vagy egyéb program mennyi ideig futott az adott időszakban.
tyvm
stopperóra
Én a Rescue Time-ot használom, nagyszerű szoftver/oldal.
https://www.rescuetime.com/
Beregisztrálsz, letöltöd a szoftvert, és az trackeli a számítógépnél eltöltött idődet. Az oldalon bejelentkezve meg tudod nézni mivel mennyi időt töltöttél el az adott nap/héten. Beállíthatsz -2 -1 0 +1 +2 -es produktivitás jelzőt adott tevékenységeknek, és ez alapján kikalkulál minden héten egy produktivitás %-ot, amit összevet az oldal többi felhasználójával. Pl. általában nekem 80-85% körül van a produktívan töltött időm egy adott héten, a többi felhasználóknak meg átlagosan 50-60% között szokott lenni.
Facebook nálam -2, poker kliens-ek +2, HM +2, poker oldalak 0 (mint pl. akadémia) produktivitás jelzőket adtam nekik stb.
A hét végén meg látod, hogy pókerrel töltöttél mondjuk 30h 48m-t.
Cool program és ingyenes. Van fizetős része is, de azt nem használom.
GL
S ez a progi konkrétan miért is jó?
Holdem manager meg tudja mondani a játékidőt.
tudod figyelni, (és ezzel tudatosítani is) hogy mennyi hülyeséggel tölti néha az ember az idejét. :)
Holdem manager meg tudja mondani a játékidőt.
stopperóra
de azt ne kérdezd hol lehet ingyen kapni, nem voltam elég akkurátus
Köszi Naturalwest, pont ez az amire szükségem van :) figyelmeztetni és blokkolni is tud esetleg? :)
ami még jó lenne, hogy megkülönböztetnék, hogy fórumon melyik részen vagyok, a kézelemzéseknél vagy csak blogokat olvasok ... :D