Apple Vs. Holdem Manager
SZiasztok!
Az lenne a kérdésem hogy apple gépen lehet e használni holdem managert?
Poker Trackernél láttam hogy lehet olyan telepítőt letölteni ami mac hez jó..
van esetleg ezzel kapcsolatban valakinek tapasztalata?
Köszi!
Nincs Macre HM egyelőre, elég régóta megy mindenhol a duma róla, hogy jó lenne, de nincs. Szóval sztem nem is lesz, egy jódarabig biztos nem.
Hát ha nem ragaszkodsz a "nagy piacvezetőkhöz" akkor pokerCopilot-ot tudom ajánlani (www.pokercopilot.com). 50 dollárba kerül, egy srác fejlesztgeti immár két éve, folyamatosan csinálja, újabb és újabb dolgokat rak bele és egyre jobb és jobb lesz. Majd minden hónapban kihoz egy olyan frissítést, ami nagy előrelépést mutat. Bármi ötleted van nyugodtan írhatsz neki, egy napon belül válaszol. Ráadásul ő is pókerjátékos, így tudja mit is akar elérni. Szerintem ma már elért egy olyan szint a programja, hogy érdemes legyen vele egy próbát tenni, 30 napos teljes verziót le lehet tölteni. Statisztikákon kívül van benne egy egész komoly színes-szagos HUD és replayer is.
Hold'em manager-hez meg még mindig a jó öreg bootcamp, paralells vagy wmvare van.
Szia,
a hm-es csávók szerint talán jövő év elejére kihoznak egy beta változatot a macre.
A poker copilot-to próbáltam én is, teljesen frankó program, viszont a pokertracker-t javaslom. Jóval többet tud, teljesen stabilan megy a mac-en és ingyen kijátszható akadémiás reggel a bwin-en.
x
Szia,
a hm-es csávók szerint talán jövő év elejére kihoznak egy beta változatot a macre.
A poker copilot-to próbáltam én is, teljesen frankó program, viszont a pokertracker-t javaslom. Jóval többet tud, teljesen stabilan megy a mac-en és ingyen kijátszható akadémiás reggel a bwin-en.
kb mennyi ideig tart kijátszani sngn, 2-5$on és cashg on1$on?