Kosz a reakciot LilMage...A helyzet, hogy ezt meg eddig nem probaltam atallitani. De most igen...es sajna a helyzet valtozatlan...Most az eger gorgetojevel valo betslideolas se muxik....es mostmar az alltalam beallitot billentyuket gepeli a chatboxba........Szoval nem tudom...1eb otlet esetleg???
PokerPad-ot használja valaki?
Olvasgass visszább is!
Ja, csak egykezessé akartam tenni az Everestet. :) Most beállítottam Q,W,E-re a 1/2,2/3,1/1 potot és elég jól működik. Kb mintha Starcraftoznék. :)
na ez nekem nem működik, hiába írom be ezeket a betűket,
erre kellene valami megoldás
1. Ugye nem az exe-t töltötted le?
2. Ugye nincs átírva a settings.ini? Mert akkor rossz helyre kattint.
3. Asszem csak nagybetűvel beírva működik. (A Tables hotkeys/potbets fülnél beírkálva)
+Ugye default könyvtárba van telepítve az Everest (mintha lenne erre hivatkozás a Poker padon belül)
Ez már supportálás,
1. ezt nem értem
2. most kipróbálom alap beállításon, így sincs semmi még a görgő sem
3. így próbáltam
default könyvtár
Na hi!
En is lattam, hogy van...:-))) Csak ugye lenyegesen 1xubb lenne 1 billentyut megnyomni, minthogy a potgomra klikkelni. Mivel a kliens NAGYON gyors /vagy en vagyok lassu/ sokat jelentene ha sok asztalon jaccol...A betslider meg plane jol jon ha sok az asztal es nem potot 4 betelsz...Az meg hogy neha muxik neha nem nem tul franko....
De az se gaz, ha nem vagod...Csak ugy lattam a topikban ertesz hozza...en meg az ilyenhez lama vok......Jah...Most probaltam ki Fulltilten es ott jol muxik..
Na Danke Sehr...
Valaki AHK zseni tudna segítene nekem microgamingen működésre bírni egy Betpot és Autoreload scriptet?Köszi előre is!
a betpot az új stars asztalokkal sajnos nem működik együtt teljesen, mert ugye a jobb klikk -> raise 1/2 pot (vagy akármennyi) már nem működik a jobb klikk -> skin választás funkció miatt.
Mi lehet a megoldás?