Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!
Lev729
Válasz Lev729 kommentjére
2009. aug. 20. 20:53

Kipróbáltam és ahogy észrevettem nagyon jól működött!

Mégsem :(
Csak 1 asztalon megy normálisan a beta verzió, többnél kilép. Ha viszont lenne valami normális script, akkor nem szívesen venném meg egy "bet pot" beállítás miatt...

Upd: Stars Hotkeys AHK script

Közben itt találtam egy egész jót. Egyből elindult szerencsére és nagyon könnyű volt beállítani.

mijamoto
2009. aug. 30. 11:05

A TableNinja azon funkcióját szeretném vmi AHK scripttel kiváltani,amivel gyorsan lehet(PS-en) regisztrálni az sngkra.Elvileg a StarsAssistant tudja,de nem működik.Valaki tudna segíteni?
Esetleg még olyat,hogy az egér görgőjével tudjam állítani a bet mértékét(a betpot AHL tudja,de csak cg-n)?

Bucso5
Válasz Littlemage kommentjére
2009. dec. 7. 12:08

AHK gondok

Sziasztok!

A performance javítása érdekében engem is foglalkoztat az egér/billentyűzet arány utóbbi felé billentése, de az AHK valami miatt nem szeret (FullTilt)

Egy működik eddig:
HoldActiveTable.ahk -> ez tényleg hasznos!

A foldbetraise.ahk semmilyen körülmények közt nem tudom működésre bírni. A koordinátákat megváltoztattam az autospy-szerint, az ablak mérete fix.
Ezt kipróbáltam úgy is, hogy fogtam egy üres paint lapot, beállítottam az írásmódot a legvastagabb priosra, mert ugy gondolom, hogy az F5 megnyomására minden ablakban ugyanezt kell csinálnia (bal kattintás a megfelelő koordinátára), azaz vártam egy nagy piros pacát, de hiába.

A PokerPad szintúgy nem reagál.

Mi lehet a gond (sem XP-n sem Win7-en)?

cake
Válasz Bucso5 kommentjére
2009. dec. 7. 12:26

A PokerPad szintúgy nem reagál.

Mi lehet a gond (sem XP-n sem Win7-en)?

Ebben az évben volt egy FTP szoftverfrissítés, azóta nem jó.

Dreedle
Válasz cake kommentjére
2009. dec. 7. 13:29

Én nem vagyok otthon ebben az AHK témában, de ezt a programot tudom ajánlani PokerShortcuts40032.exe,szinte minden van benne ami csak kellhet, én ezt használom és müködik ftp-n (meg elméletileg ps-en is). Meg ahogy néztem a telepítési mappába beteszi a source-t is akinek csak néhány funkciója kell(mondjuk szinte mindent ki lehet kapcsolni). Egy próbát megér szerintem.
Érdekelne a véleményetek, hogy kinek hogy vált be.

KillBill100
Válasz Dreedle kommentjére
2009. dec. 7. 14:01

a legjobb megoldas

TableNinja Pokerstars:TableNinja :: Downloads
TableNinja FullTilt :TableNinjaFT - Hotkeys and Utilities for Full Tilt®

nem is emlékszem milyen volt az élet Ninja elött:P

Bucso5
Válasz KillBill100 kommentjére
2009. dec. 9. 8:55

a legjobb megoldas

Köszönöm, úgy tűnik ez a legjobb segítség, tud mindent amire igény volt :)

ZoDo
Válasz Bucso5 kommentjére
2009. dec. 12. 13:39

Numpadon (laptophoz usb-vel csatlakoztatott külső) szeretném irogatni a számokat, de ehhez jó lenne, ha a vesszőt át lehetne konfigurálni valahogy pontá, illetve valamelyik gombot backspace-re. Ezt el lehet intézni AHK-val, vagy más progival? Még nem vettem meg a külső numpadot, szóval nem tudom, hogy a gyártó(k) esetleg adnak-e mellé valami hasonló szoftvert, ha erről van valakinek tapasztalata legyen szíves ossza meg velem :)

chubbyhun
Válasz KillBill100 kommentjére
2009. dec. 16. 7:38

a legjobb megoldas

A Full Tilt topikba írtam már, neked volt olyan gondod, hogy a HUD 6-7 parti után leáll, ha megy a Ninja? Importálni importál a HM...
Ettől eltekintve nagyon tetszik a progi.

yonggery1
2010. jan. 3. 20:02

Sziasztok!
Gondolom nem létezik de azért hátha.Everestre létezik valami?

Élő ügyfélszolgálat