Riddler1988
Válasz herrbert74 kommentjére
2013. máj. 17. 20:59

mondom h nekem chatbox ba írja a billenytűket. Lehet ki kéne vennem az egér alatti aktív asztalt?

chivasr911
2014. jan. 14. 20:54

Üdv!
kéne egy kis segítség, olyan ahk scriptet akarok írni, ami hogyha lenyomom az F9-et, akkor kattint egyet az egérrel(vagy az egér alatti ablakot aktívvá teszi), és lenyomja az F1-et, régebben sikerült mkár megoldanom, de most sehogy nem akar működni.

régebben valahogy így nézett ki a scriptem:

IfWinNotActive,
WinWaitActive,
F9::
MouseClick, left,
Sleep, 100
Send, {F1}
return

mit rontottam el?(rendszergazdaként van futtatva)

Kreta
2014. ápr. 8. 21:07

F9::
MouseGetPos,,,AblakID
WinActivate,ahk_id %AblakID%
Sleep 100
send, {F1}
return

Ez megy.
Az első két sort nem értem.
(Bár ez a kérdés nem most volt)

misirulez
2014. júl. 14. 2:14

888.-ra fizetek mukodo AHK-ért, sajnos sikerült adatmentés közbeni másolást félbeszakítani szerencsére csak ez veszett el.

F1 F2 F3 stb, az x y koordinátákat már majd be tudom írni magamnak is. Az AHK feltétlenül tartalmazza azt is, hogy csak "under mouse" működjön.

Kreta
2014. júl. 17. 22:06

Mit kell tudnia az F1 F2 F3 nak?

WINAMAXDONK
2014. aug. 1. 4:54

Mennyivel tudtok körülbelül több asztalon játszani Hotkeyek segítségével? Egy becslést kb tudnátok tippelni? Csak mert a winamaxon van Hotkey a szoftverbe és eddig nem használtam igy kiváncsi vagyok. Szóval eddig 12 asztalon tudtam HK nélkül , vele több időm marad reagálni vagy növelni is tudom az asztalszámot , ha igen kb mennyivel?

WINAMAXDONK
2014. aug. 1. 13:54

Valaki fontos lenne? Vagy hülyeséget kérdezek és nem is gyorsul általa a játék?

Koszka9999
Válasz WINAMAXDONK kommentjére
2014. aug. 1. 14:09

ez a téma engem is érdekelne :)

WINAMAXDONK
2014. aug. 1. 15:43

Most teszteltem 0,5 EUR-s sng-ken, azt érzem h én vagyok Jézus 12 asztalon ment de a fele ötfős plusz néhol 2-3 fő is lesz egy idő után. Sztem Fullringen menne 15-18asztalon és nem is nehezen, mindig is csodálkoztam h valakik h tudnak 20-24 asztalon veretni, és csalódott voltam h biztos lassan gondolkodom én azért nem , de a Hotkey sztem fog segíteni. Mondjuk nekem azért kellett mert csak itt a winamaxon fogom tolni igy és itt sok a 6max meg 4max amikbe nagy EV van és 12asztaltol nem akarok kevesebben.

Kreta
2014. aug. 4. 15:08

AHK csak gyorsabban kezeli az egeret mint Te, tehát az adott pozícióba tud kattintani, egy pillanat alatt. Nem kell szarakodni a tologatással.

Élő ügyfélszolgálat