mondom h nekem chatbox ba írja a billenytűket. Lehet ki kéne vennem az egér alatti aktív asztalt?
Üdv!
kéne egy kis segítség, olyan ahk scriptet akarok írni, ami hogyha lenyomom az F9-et, akkor kattint egyet az egérrel(vagy az egér alatti ablakot aktívvá teszi), és lenyomja az F1-et, régebben sikerült mkár megoldanom, de most sehogy nem akar működni.
régebben valahogy így nézett ki a scriptem:
IfWinNotActive,
WinWaitActive,
F9::
MouseClick, left,
Sleep, 100
Send, {F1}
return
mit rontottam el?(rendszergazdaként van futtatva)
F9::
MouseGetPos,,,AblakID
WinActivate,ahk_id %AblakID%
Sleep 100
send, {F1}
return
Ez megy.
Az első két sort nem értem.
(Bár ez a kérdés nem most volt)
888.-ra fizetek mukodo AHK-ért, sajnos sikerült adatmentés közbeni másolást félbeszakítani szerencsére csak ez veszett el.
F1 F2 F3 stb, az x y koordinátákat már majd be tudom írni magamnak is. Az AHK feltétlenül tartalmazza azt is, hogy csak "under mouse" működjön.
Mit kell tudnia az F1 F2 F3 nak?
Mennyivel tudtok körülbelül több asztalon játszani Hotkeyek segítségével? Egy becslést kb tudnátok tippelni? Csak mert a winamaxon van Hotkey a szoftverbe és eddig nem használtam igy kiváncsi vagyok. Szóval eddig 12 asztalon tudtam HK nélkül , vele több időm marad reagálni vagy növelni is tudom az asztalszámot , ha igen kb mennyivel?
Valaki fontos lenne? Vagy hülyeséget kérdezek és nem is gyorsul általa a játék?
ez a téma engem is érdekelne :)
Most teszteltem 0,5 EUR-s sng-ken, azt érzem h én vagyok Jézus 12 asztalon ment de a fele ötfős plusz néhol 2-3 fő is lesz egy idő után. Sztem Fullringen menne 15-18asztalon és nem is nehezen, mindig is csodálkoztam h valakik h tudnak 20-24 asztalon veretni, és csalódott voltam h biztos lassan gondolkodom én azért nem , de a Hotkey sztem fog segíteni. Mondjuk nekem azért kellett mert csak itt a winamaxon fogom tolni igy és itt sok a 6max meg 4max amikbe nagy EV van és 12asztaltol nem akarok kevesebben.
AHK csak gyorsabban kezeli az egeret mint Te, tehát az adott pozícióba tud kattintani, egy pillanat alatt. Nem kell szarakodni a tologatással.