Duplázd meg az asztalaid számát
Sokat dobna a bevételeiden, ha meg tudnád duplázni az asztalaid számát, úgy hogy a terhét észre sem veszed?
Ha nem zökkennél ki a játékból, mert állandóan az asztalszelekcióval kell foglalkoznod, hogy fenntartsd a bb/100-adat?
Ha a legjobb fishekkel ülhetnél állandóan egy asztalnál és nem akkor értesülnél az információról, amikor már 7-en vannak a várólistán?
Ha plusz edged lenne és nehéz szituációkban is könnyebb döntést tudnál hozni, de közben téged nehezebb lenne kiismerni?
Ha megtriplázom, akkor háromszor annyit fogok keresni?
Ööö én ezt nem értem.... bár ellátogattam az oldalra, de mivel félek az új dolgoktól, így szerintem kimaradok a forradalomból :rolleyes:
Ha megtriplázom, akkor háromszor annyit fogok keresni?
Ööö én ezt nem értem.... bár ellátogattam az oldalra, de mivel félek az új dolgoktól, így szerintem kimaradok a forradalomból :rolleyes:
Valószínűleg nem, de a winrate-edet biztos megemeli.
A bemutató videóból egy valami látszik: Ügyesen össze tudtok rakni egy compot a video copilot által közzétett tutorialokból after effectsel :)
Azért valamit írhatnátok vagy mutathatnátok a szoftverről szerintem, hogy miről van szó, így nem sok bizalmat kaptok majd értelmesebb játékosoktól. Főleg ilyen dumával, hogy "become sne easily", azért na... :)
A bemutató videóból egy valami látszik: Ügyesen össze tudtok rakni egy compot a video copilot által közzétett tutorialokból after effectsel :)
Azért valamit írhatnátok vagy mutathatnátok a szoftverről szerintem, hogy miről van szó, így nem sok bizalmat kaptok majd értelmesebb játékosoktól. Főleg ilyen dumával, hogy "become sne easily", azért na... :)
a winratet nem valószínű (sőt), inkább az órabérét