Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Eladó PT3-t vagy HM-t keresek

kdodi00
2011. febr. 5. 8:50

Eladó PT3-t vagy HM-t keresek

Sziasztok.
Ahogy a címsorban is látható Poker tracker 3-mat vagy Holdem Manager-t szeretnék vásárolni. Érdekelnének a small stakes verziók(előnyben részesítve) és a teljes verziók is. Fizetési módjaim egyenlőre korlátozva vannak, jelenleg csak PS transferrel tudok fizetni. Hozzászólásokat várom!!!

Üdv:kdodi00

delfinkutya
Válasz kdodi00 kommentjére
2011. febr. 5. 9:06

Miért nem játszod ki? Én a Bwin-en játszottam ki, ott könnyű volt összeszedni a szükséges pontokat.

amaz1ngone2011
Válasz delfinkutya kommentjére
2011. febr. 5. 9:24

Játszd ki amelyiket akarod:)

kdodi00
Válasz amaz1ngone2011 kommentjére
2011. febr. 5. 10:53

Köszönöm szépen a tanácsokat!
Ezzel a kijátszással a bwinen az lenne a kérdésem, hogy muszáj befizetnem vagy elég csak ha freerollokon szerzek zsetont és ebből gyűjtöm össze a kért pontmennyiséget?
A válaszokat előre köszönöm.

delfinkutya
2011. febr. 5. 12:19

Azt nem tudom, hogy hogyan jön a freeroll után a pont, viszont csakaz érdekli őket, hogy a szükséges pont összegyűljön.

Én keveset játszom és nem volt két hónap és összegyűlt a pont.

GL

bordas88
Válasz delfinkutya kommentjére
2011. febr. 5. 13:07

Én is freerollokon szedtem össze hozzá a pontokat. Nem sokat játszottam de két és fél év után sikerült megszerezni a pt3at. :D

kdodi00
Válasz bordas88 kommentjére
2011. febr. 5. 13:30

Oké akkor máris regisztrálok, és zsupsz neki!!!
Közben itt a pókertermek között is körülnéztem, és találtam olyat(bwinnél is), hogy ,,Kérlek küldd el nekünk a bwin user neved:,,.
Ezzel kapcsolatban még az lenne a kérdésem, hogy ezt a lépést milyen a célból kell megtennem? Pontokat kapok minden dollár rake után a pokerakadémián is? Vagy csak ehhez a promócióhoz szükséges?

Kepees
2011. febr. 5. 13:44

A nick elküldés a promóhoz kell, akademian nem kapsz érte extra pontokat.:)

Élő ügyfélszolgálat