Eredeti asztalok moddolása (skin cseréje)
Sziasztok!
Elsősorban pacific poker (888/luckyace) asztalaimon szeretnék nagyobb számokat látni.
Továbbá szeretnék egyszerre több teremben is játszani ami kb. 2 naponta változik, hogy melyik lesz majd mellette de egyelőre FTP tűnik okésnak, szóval ott is szeretném növelni a számok méretét (zsetonméret, potsize) Meg nem ártana valami letisztultabb jobb megjelenés mint a racetrack.
Ha valaki tud segíteni köszönöm!
Itt elsősorban Ongame skineket találasz, de van egy olyan változat is, ami 888-on is megy.
Ongame mods by Jamster
Az más kérdés, hogy nekem a múlt héten nem sikerült kontaktálnom a fickót.
FTP-t magadnak is könnyen meg tudod csinálni:
FullTilt/Graphics/NewTable/Classic vagy /Racetrack mappán belül (attól függően melyiket akarod módosítani) Layout.xml-en jobb click/szerkesztés.
Itt a tartalom elején tudod módosítani az asztalaidon megjelenő számok/betűk nagyságát.
Pl.: Az action gombokon lévő számok nagyításához ezt a blokkot kell megkeresni:
Az egyes sorok azt jelölik hogy az asztal adott nagyításánál (style scale) milyen típusú és mekkora betűméretet használjon az adott felületen (font= Arial.....)
Itt kell a számokat átírnod és elmentened a layout.xml-t attól függően mekkora számokat akarsz látni.
A fentihez hasonló blokkokban ugyanígy kell módosítani az asztal adott elemeihez tartozó számok nagyságát mint például
a játékosok neve:
......
a játékosok stackmérete:
......
az asztalon lévő zsetonok mérete:
......
A jobb megjelenéshez meg tölts le egy sötét színű asztal témát, tegyél mögé egy fekete hátteret és nem lesz olyan csiri-csáré.
Itt elsősorban Ongame skineket találasz, de van egy olyan változat is, ami 888-on is megy.
Ongame mods by Jamster
Az más kérdés, hogy nekem a múlt héten nem sikerült kontaktálnom a fickót.
Grinders.org - Merge Rakeback at PokerHost | iPoker Rake Races | Ladbrokes Rakeback - Grinders.org
Évek óta ezeket a modokat használom és nagy előnye, hogy több hálózatot is közel ugyanolyanra lehet varázsolni.
Szia!
Ezt találtam végül FTP-re és 888-ra is, sztem ****va jók, a noteszín gyűrű vagy akárhogyan is hívják meg egy áldás. :)
Mod - Themes