Nem a boss a ludas, a haverom Mansionon játszott.
Valami szoftveres probléma lehet, azt hittem ha már két embernek volt ilyen problémája, fogok a fórumokon találni másokat is ezzel.
Nekem is ugyanez volt a gondom. Azért lassul be, mert végignyálazza az adatbázist. Indítottam egy újat és voilá, minden rendben.
Micsoda? A pt adatbázist? Hogyhogy újat? Nekem szükségem van az eddigi adatokra!
Tehát a tényállás:
A gametime+ a PT adatbázisából frissíti adott időközönként a kiírt számokat és betűket. A frissítés gyakorisága tegyük fel 2 perc. A frissítés ideje 5mp-ig tart, ami idő alatt kisebb lassulás figyelhető meg a gépen, azonban ez véget is ér, és abban a pillanatban a gametime+ a frissült adatokat írja már ki az asztalokra. Innentől kezdve van neki 1perc 55 mp-e, hogy semmit ne csináljon, egyszerűen a kiírt adatokat tartsa ott. Semmi nem változik ezen időintervallumban, semmilyen számításra nincsen szükség, annyi dolga van, amire egy átlagos régi típusú számológép is képes.
Ezzel szemben ezen időintervallumban a CPU 95%-át is használja, teljesen lelassítva a játékot, laggol, akadozik a kép és a hang is.
Ha bezárom a GT+-t, de a PT-ben az automatikus frissítést tovább folytatom, semmi hibát nem tapasztalok, gyönyörűen fut, leszámítva 2percenként azt az 5mp-et, amit alig lehet észrevenni.
Komolyan mondom, ez X-Files.
Ez milyen db acces v psql?
Egyebknet a leirasbol nekem nem vilagos ,hogy mi is terheli igy a procit a PT vagy a GT?
A proceslist mit mutat?
Egyebkent a PT-t semmikeppen nem art ha belownormal-ban inditod igy az a 2 percenkenti akadas is megszunik. Sot azt a ketto vedd vissza 1-re.
Pl. Csinalj egy ilyen batch file-t:
C:\WINDOWS\system32\cmd.exe /c start "Poker Tracker" /belownormal "C:\Program Files\Poker Tracker V2\ptrack2.exe"
Acces.
A GT terheli.
A proceslist azt mutatja, hogy a PT meg a pokeres asztalok hasznalnak ilyen 5-10%-ot, a GT+ pedig ugrálva fölmegy 90%-ra.
Csináltam, mindjárt kipróbálom, de nem a 2percenkénti frissítéssel van a gondom, szóval ha ez azt orvosolja, nem fog változni a dolog.
miniView
sziasztok,
a gameTime+ tud-e miniView asztalokat is kezelni? Ongame.
köszi
gl
gregg
bocs, rájöttem, hát ezek mozgathatóak...:)
sziasztok,
a gameTime+ tud-e miniView asztalokat is kezelni? Ongame.
köszi
gl
gregg
bocs, rájöttem, hát ezek mozgathatóak...:)
köszi kanrich_ még tesztelgetem..
üdv
gregg