incredible91
2023. júl. 21. 2:48

GTO Wizard AI

Hali!

Mit gondoltok az új GTO Wizard-ról? A YT video alatti kommenteknél mindenki az online poker haláláról ír.

Első ránézésre ez csak egy "gyors PIO-nak" tűnik nekem.

Ez az egész "poker AI" csak egy marketing fogás vagy tényleg átírja a póker ipart?

Illetve szerintetek mennyivel nő ezáltal az RTA használók száma? A blogukban azt írják, hogy próbálnak fellépni a csalók ellen, miért nem alkalmaznak alapból delay-t?

sakkos000
Válasz incredible91 kommentjére
2023. júl. 21. 17:45

A játék tisztaságát is lehet védeni AI-val feltételezem, de így a nagyon kicsi termek meg az appos gamek tényleg kuka.

polarbeam
2023. júl. 23. 19:24

Hello. Én kétlem, hogy az AI fenyegetné a pokert, legalábbis én attól a ponttól aggódnék, ha lesz valami ami személyenként note-okat csinál az eseményekből és azt is meghozza, hogy blöff vagy valueheavyn kell eltolódni a fákban játékosonként. Ez nem hinném hogy bekövetkezik vagy ha mégis akkor majd nem lesz téve ellene. A termek politikája már régóta így is az, hogy minél jobban tudják védeni a fisheket.

lourker
2023. szept. 5. 21:38

Sziasztok!

Egy kb. éves szünet után megint előfizettem GTO wizardra és egy session-i hand mennyiségre nagyon brutál(16-17órás) queue-t hozott fel már több alkalommal is. Régen amikor használtam ennyi idő soha nem kellett az elemzéshez most már általános ez a dolog?

Élő ügyfélszolgálat