Hand2Note
Mivel nem találtam a témában semmit,így nyitottam. Érdekelne a programot használók véleménye, esetlegesen a felmerülő hibák,beállítási problémák megvitatása,stb. Minden ami h2n.
Valakinek nincs véletlenül 8-10 értelmes gondolat a fejében a Hand2Note-ról amit megosztana?
1. jobb mint az összes eddigi program amit használtam, sokkal
2. nagyon logikusan van felépítve, könnyű kezelni, statokat gyártani, de azért 0-ról szánjon rá mindenki pár hetet amíg kiismeri
3. importálás 5x olyan gyors, de van pár lényeges különbség ami miatt bonyolultabb:
ha beimportálsz pár x ezer handet, azt először beteszi az adatbázisba(kb 20k h/sec-el), majd legyártja rá a statokat(kb 2000hand/s), de csak azokat, amik benne vannak valamilyen formában az általad használt HUD-ban(vagy annak popupjaiban), ezért ha új statot készítesz, akkor rá kell menni a clear stat gombra, majd a BUILD stat gombra, hogy a régi handjeidben is meg legyen az új stat, remélem érthető a logikája
4. nagy dolog benne a pozíciós stat, amivel azt tudod, hogy pl amikor te vagy D, akkor a CO-ról kiírja, hogy mennyid dob DvsCO 3betre
5. ezeket a HUD editorban jobb oldalt tudod állítani, hogy mikor jelenjenek meg
6. konkrétan a statot a StatEditorban tudod szerkeszteni, pl beállítani, hogy COvsD legyen stb
7. populációs elemzésre van benne egy range research funkció, ami összesíti azokat a regeket, akik megfelelnek a beállított kritériomuknak, nagyon hazsnos, de csak az edge verziónál aktív
8. havidíjas, 25ig ingyenes, 400 felett 40/hó, vannak köztes lehetőségek, Edge csak a 40dodoóshoz jár
9. minden statról generál plusszba statokat, ha ráviszed az egeret, kiír nagyon hasznos infókat, pl bet statokról kiírja, hogy ha kapott egy raise-t mennyi %ban dobott, callolt, és reraiselt, de handeket is mutat, ezek egy része starson nem aktív a terem policyja miatt, és márciusban újabb szigorítás várható
10. edge verzió aktivál egy next villian action nevű részt, amivel a gyakorlatban meg tudod nézni, mennyi volt sikeres pl a river 3barreled stb, elképesztő hazsnos funkció
ja és itt az alap HUD szerintem nem annyira jó, de mindenki vásárolhat különböző oldalakon mások által készített profi HUD-okat, kb 200 dolláros áron, hátránya, hogy ez nem a te logikádat fogja követni, de cserébe nem kell 2hónapott gubbasztani a gép előtt mire elkészülsz a sajátoddal ;)
Kösz chivasr911, elég ígéretesnek tűnik az alapján amit leírtál.
Megpróbálkozom a DB felépítésével, de a HUD felépítés valóban nagy falatnak ígérkezik.
Ha valakinek van eladó setupja, jelentkezzen!
Ha valakinek van eladó setupja, jelentkezzen!
A H2N megeszi a PLO handeket is?
Az új PS szabályozás mire vonatkozik pontosan?
PS szabályozás
Hand2Note - FAQ. PokerStars software restrictions (March 2019)
És megeszi a PLO handeket
Legújabb frissítés óta meg
Köszi!!