Dobj egy email címet pm-ben és átküldöm.
hello,
segitséget szeretnék kérni,aki jártas eme dologban.
regisztráltam a Pxfactorra/bocs ha reklámnak minösül/
és oda szeretném feltölteni a HH-imat.nem csak 1-2öt hanem az egész sessiont.MTT sng-k,elemzés céljábol.
de nem nagyon megy.
lényegében a pxf handhystory analyzert hogy kell hasznalni?
ha valaki leirná,hogyan is kell megköszönném!
A popopop univ. repl. telepítőjét azért nem tudjátok megnyitni, mert kell hozzá a legújabb java.
Hello! Melyik a legújabb java, mert nekem jelenleg semmilyen java-val nem nyitja meg:( Köszi segítséget
ugynaez a gond
szia! Nállam nem működik az universal replayer,behúzom a hand history-t ,de nem olvassa be . Tudnal ill. tudnatok segíteni mi lehet a baj? Előre is köszönöm!
Sajnos a Universal Replayer fejlesztése nem folytatódik, mert a srácnak nincs ideje ezzel foglalkozni. A "help/update lists" alatt leírja az okokat, és hogy keres fejlesztőket akik átvennék a projectet. Az utolsó bejegyzés 2009.06.10.
Most még úgy ahogy működik, de mivel a fejlesztésről semmi hír ezért én másik replayer fogok keresni.
Ötlet esetleg?
Program kezelése
Sziasztok!
Nem vagyok ilyen programok használatában még eléggé jártas, és szeretnék segítséget kérni tőletek. Van-e esetleg interneten valahol hozzá magyarul leírás, hogy hogy kell használni, vagy esetleg valaki el tudná magyarázni, részletesen, hogy mi fán terem a program használata.
Ilyenekre lennék kíváncsi, hogy hogyan milyen formátumban, és honnan kell beimportálni a handet a replay elkészítéséhez, illetve, hogy utána ide hogy tudom beszúrni. Lenne egy két érdekes handem, de sokak nem szívlelik, ha egész HH-kat másol be ide az ember.
Előre is köszönöm a segítséget.
Sziasztok!
Nekem sem sikerült az importálás!
A magyar nyelven mentett HH-t nem tudja beimportálni. Kaptam egyik ismerősömtől HH -t ami angol és azt minden gond nélkül vissza játsza.
Ja Stars-ról van szó.
Üdv.
Sziasztok!
Nem vagyok ilyen programok használatában még eléggé jártas, és szeretnék segítséget kérni tőletek. Van-e esetleg interneten valahol hozzá magyarul leírás, hogy hogy kell használni, vagy esetleg valaki el tudná magyarázni, részletesen, hogy mi fán terem a program használata.
Ilyenekre lennék kíváncsi, hogy hogyan milyen formátumban, és honnan kell beimportálni a handet a replay elkészítéséhez, illetve, hogy utána ide hogy tudom beszúrni. Lenne egy két érdekes handem, de sokak nem szívlelik, ha egész HH-kat másol be ide az ember.
Előre is köszönöm a segítséget.
!
Annak akinek nem sikerült: alapból ha a fáljt választom ki hogy olvassa be nekem se csinal semmit viszont ha az alatti TXT-t kiválasztom és CTRL-C vel bemásolom Katt convert akkor minden fasza probaljatok ki!