Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager 2 (Az új HM2 topikja)

pobyka
Válasz joad kommentjére
2017. aug. 12. 9:37

Udv!

Keresek valakit aki tudna nekem segiteni beallitani HM2-ot rendesen, mert valami oknal fogva nem importolja be a handeket.

Manualisan beimportolom pl bet365 -rol a handeket es annyit ir , hogy files import complete , de 0 hands van alatta, es semmi adatot nem kapok ezekbol a fileokbol.

888 -en HUD nem jelenik meg, lehetseges azert mert .ES piacon vagyok, es nem kompatibilis? Bar ezt ketlem.

Help please

Koszonom

Andree-L
Válasz Iniesta kommentjére
2017. okt. 3. 22:14

hm 2

Sziasztok!
Telepítettem a hm manager-t, beállítottam mindent, amit be kellett, még videót is találtam és azalapján végig mentem a beállításokon de csak nem jelenik meg a pokerstarson mikor beülök egy asztalhoz. Megjelenik a bal felső sarokban a HUD alatta pedig hogy waiting for hands... A hm programban a "hero"-nál pedig kiírja: no current player. Tűzfal sem blokkolja. Mindent próbáltam már.
Tudna valaki segíteni?
Köszi
update: a hm ben a site setupban a pokerstarsnál ezt írja ki: The following folders have not been tagged to a poker site and may contain ADDITIONAL Poker Stars hands. Click EDIT to match unassigned hand history folders to poker site.

sztalin
Válasz Andree-L kommentjére
2017. okt. 4. 13:14

Sziasztok!
Telepítettem a hm manager-t, beállítottam mindent, amit be kellett, még videót is találtam és azalapján végig mentem a beállításokon de csak nem jelenik meg a pokerstarson mikor beülök egy asztalhoz. Megjelenik a bal felső sarokban a HUD alatta pedig hogy waiting for hands... A hm programban a "hero"-nál pedig kiírja: no current player. Tűzfal sem blokkolja. Mindent próbáltam már.
Tudna valaki segíteni?
Köszi
update: a hm ben a site setupban a pokerstarsnál ezt írja ki: The following folders have not been tagged to a poker site and may contain ADDITIONAL Poker Stars hands. Click EDIT to match unassigned hand history folders to poker site.

Pokerstars angolra van állítva és menti is a hand historykat?

Andree-L
Válasz sztalin kommentjére
2017. okt. 4. 14:44

Igen angol azzal kezdtem, kipipáltam a mentést is, de valamiért mégsem mert a program mégsem látja a hand-eket és meg sem jelenik az asztalon, de ugyan ezt csinálja a Poker Tracker 4 programmal is. Szóval a hiba a Pokerstars kliensben van...

sztalin
Válasz joad kommentjére
2017. okt. 4. 17:08

nincs joga írni a mappába?

Jatti
Válasz joad kommentjére
2017. okt. 15. 21:09

Ujra kell telepitenem a windows. Le kell takaritanom a C meghajtot. A Hem2 vel nem tudom importalni az adatbazist, mert rengeteg ido, a gep meg egyfolytaban ujraindul.
Kerdes melyik fajlokban tarolja a hem2. a handeket? Megprobalnam azokat atmasolni masik meghajtora aztan a rendszer +Hem2 ujratelepites utan visszapakolni az eredrti helyukre. Szerintetek muxik ez igy?

sztalin
Válasz joad kommentjére
2017. nov. 4. 23:34

megtennétek, hogy kikapcsolt virtuális memória mellett indítotok Holdem Manager 2-t, majd böngészőt, valami bonyolultabb weblapot pl. facebook, behal-e tőle? Nálam memória korrupció lesz, összefossa megát minden. Random az ablakozó, a vírusölő, és elsősorban a böngésző. Ha megnyitom a fészbukot és elkezdek benne lelapozni azonnal behal. NEM fogy el a memória, simán összeomlik. Win 7, 4 giga ram van nálam, kábé a felét eszi meg csak.

Vezérlőpult - rendszer - speciális, az alábbi ablaknál kell kiválasztani hogy ne legyen lapozófájl. (Felgyorsul tőle a gép, de elfogyhat a ram. )

lourker
Válasz joad kommentjére
2017. nov. 8. 20:16

Helló!

Elég furcsa probléma jelentkezett ma, hátha valaki tapasztalt már hasonlót és tud segíteni;

Ma játszottam egy sessiont ipokeren(eddig minden gond nélkül ment) és a handeket rendesen importálja, de a winnigs-et valamiért totál offoson kezeli. Gyakorlatban úgy néz ki, hogy 3betelek pre mindenki dob és a hm adott handed -3bb-nek számolja és hasonló gondok olyan kasszákban ahol nincs sd.

Valakinek esetleg van ötlete, hogy lehetne ezt megoldani vagy hogy mi okozza ezt?

köszi

Alaves
Válasz joad kommentjére
2017. nov. 8. 20:48

Nekem is hasonló problémám van a mai naptól Ipokeren.

Nekem bejön a HUD csak éppen nem menti a handeket. Néha egyet-egyet lement (kb 10/1-et)
Frissítettem a HM-et a legújabb verzióra, de a probléma ugyanúgy fennáll.

lourker
Válasz Alaves kommentjére
2017. nov. 8. 20:59

Ipoker változtatott valamit a handhistorykon a hm-esek már dolgoznak rajta azt írták hivatalos fórumon.

Élő ügyfélszolgálat