Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager 2 (Az új HM2 topikja)

zavoka
Válasz joad kommentjére
2023. jan. 16. 19:58

Sziasztok! A HM2 jelenleg használható?

apa100
Válasz joad kommentjére
2023. jan. 16. 20:59

Ipokeren. 888 on.

zavoka
Válasz apa100 kommentjére
2023. jan. 17. 6:58

Ipokeren. 888 on.

köszönöm

zavoka
Válasz joad kommentjére
2023. jan. 17. 16:42

Sziasztok! Telepítettem a HM2-őt (korábban sokat használtam), viszont nem jelenik meg a HUD. Ipoker teremben játszok. Esetleg van valakinek ötlete?

banoster
Válasz zavoka kommentjére
2023. jan. 17. 17:03

Sziasztok! Telepítettem a HM2-őt (korábban sokat használtam), viszont nem jelenik meg a HUD. Ipoker teremben játszok. Esetleg van valakinek ötlete?

Én úgy tudom, hogy a HM2 már nem fut el az ipokeren - meg kábé sehol -, amióta nem adnak ki rá frissítést. Lehet, hogy valamelyik verziója még fut ha apa100 tudja használni, bár engem ez meglep. Érdemes Hand2Note-ra váltani, annak az alapverziója ingyenes, és az a legjobb hud most. Ha mégsem jön be, akkor meg nem nagyon tudsz mást csinálni, mint hogy megveszed a HM3-at, és oda be tudod húzni a HM2 hudodat.

De azért várd meg, hátha tud valaki valami okosságot a HM2-re.

Ha már nem megy a HM2 - válts a Hand2Note-ra extra kedvezménnyel!

zavoka
Válasz banoster kommentjére
2023. jan. 17. 17:26

Én úgy tudom, hogy a HM2 már nem fut el az ipokeren - meg kábé sehol -, amióta nem adnak ki rá frissítést. Lehet, hogy valamelyik verziója még fut ha apa100 tudja használni, bár engem ez meglep. Érdemes Hand2Note-ra váltani, annak az alapverziója ingyenes, és az a legjobb hud most. Ha mégsem jön be, akkor meg nem nagyon tudsz mást csinálni, mint hogy megveszed a HM3-at, és oda be tudod húzni a HM2 hudodat.

De azért várd meg, hátha tud valaki valami okosságot a HM2-re.

Ha már nem megy a HM2 - válts a Hand2Note-ra extra kedvezménnyel!

Nagyon szépen köszönöm :)

apa100
Válasz joad kommentjére
2023. febr. 9. 18:34

Na mostmár nekem sem megy

szroli
Válasz joad kommentjére
2023. febr. 13. 15:00

Használ valaki HM3-at?
Kis segitségre lenne szükségem.
Előre is köszönöm.

Bandesz87
Válasz joad kommentjére
2023. szept. 3. 0:44

Nekem tökéletesen működik starson a HM2, zoomon is. Mondjuk ott kicsit át kellett írnom egy TXT filet, de ennyi.

Bandesz87
Válasz joad kommentjére
2023. szept. 3. 0:52

Ha Starson használom a HUDOT(hm2), megnyithatom a GGpokert? ...nem fogja úgy érzékelni hogy tiltott programot futtatok?

Élő ügyfélszolgálat