HM1ben volt egy olyan HUD opcio hogy Table stats for hero (vagy valami hasonlo). Nemreg frissitetem HM2re, es ezt sehol sem talalom. Meg lehet oldani valahogy azt egyszeruen hogy az ellenfelek statjaiba belevegye a korabbi sessionoket is, de a heronak csak az adott asztalon jatszott statokat mutassa?
Sziasztok!
Turbo sngket játszom és hétvégén letöltöttem a HM2-t próba jelleggel de sajnos nem a megfelelő helyen jelennek meg a statok hanem más neve alatt...van esetleg valakinek valami megoldása erre? Nagyon köszi!
Üdv:
Petya
HM2 mindenképp 90$-ba kerül, nem számít hogy HM1 van ?pl aki 2 nappal a hm2 megjelenése előtt vásárolt HM1-et az beszopta ?
Szóval arra lennék kíváncsi ,hogy ki kell-e pengetni mindenképp azt a 90$-t ?
Sziasztok!
Turbo sngket játszom és hétvégén letöltöttem a HM2-t próba jelleggel de sajnos nem a megfelelő helyen jelennek meg a statok hanem más neve alatt...van esetleg valakinek valami megoldása erre? Nagyon köszi!
Üdv:
Petya
Jobb oldali egérgombot nyomva tartod a staton és odahúzod a játékos alá! Ha mindegyiket elrendezed, legközelebb jó helyen fog megjelenni a stat. Legalábbis nálam így volt.
hey!
még régebben megvettem a HM 1-et, és igényeltem HM 2-t.
most ránéztem az accountomra és 2 db HM2 Alpha Evalutation kód volt a license key-ek között, +29.70$ a HM discountban.
kérdésem az lenne hogy akkor ezek a kódok felhasználhatóak e teljes mértékben, vagy meg kellene vennem a discountban, vagy írnom kellene a supportnak?
köszi előre is a segítséget!
hey!
most ránéztem az accountomra és 2 db HM2 Alpha Evalutation kód volt a license key-ek között, +29.70$ a HM discountban.
kérdésem az lenne hogy akkor ezek a kódok felhasználhatóak e teljes mértékben, vagy meg kellene vennem a discountban, vagy írnom kellene a supportnak?
hey!
Az alpha kódok már semmire nem használhatóak. Meg kell venned, és a kedvezményed 29,70$ ezt azért kapod mert van HM1-ed. Ennyivel olcsóbban tudod megvenni.
Az mér van hogy a handjeimet nem göngyöliti a progi, ha uj versenyt kezdek vagy uj asztalra kerülök mindig nullázza a statjaimat