kicsit problámás ez a HM2, Most épp nem akar elindulni
A software problem caused Hold'em Manager 2 to close unexpectedly.We apoligize for any invonvenience this mayhave caused you
If the problem persists, please do the following.
1.Re-stars your computer.
2.Visit HM.com and select the "Download a trial" button to complate a full reinstall.This not overwrite your configuration or HUD
egyik sem segített, többször újratettem de nem jó
Eltűnt a riport fülről az összesítő sor. Arra gondolok ami a kilistázott sorok adatait összesíti. Már egy órája keresem de nem jövök rá hol lehet beállítani. Valaki?
kicsit problámás ez a HM2, Most épp nem akar elindulni
A software problem caused Hold'em Manager 2 to close unexpectedly.We apoligize for any invonvenience this mayhave caused you
If the problem persists, please do the following.
1.Re-stars your computer.
2.Visit HM.com and select the "Download a trial" button to complate a full reinstall.This not overwrite your configuration or HUD
egyik sem segített, többször újratettem de nem jó
Sziasztok!Az lenne a kérdésem,hogy hogyan tudnám a HM-nek beállítani,hogy a verseny és cash hand-ket külön mappába importálja?
Üdv!
Hol tudnám beállítani, hogy a HUD az összes handszám statjait mutassa és ne azt a párat ami épp az adott tornán volt. A saját és ellenfelekre is ua. a probléma. :confused:
Senkinek ötlete? :(
saját handekre nincs megoldás, az ellenfelekre viszont alapból az összes eddigit mutatja. Dupla kattal a hud mezőre tudod váltogatni a torna handjeit és a korábbi összest - a settingsben tudod beállítani, hogy legyen alapból:
Hud options -> config properties, vedd ki a pipát a "use session stats" mellől.
Sziasztok!
Az autorate-t állítom be és amikor szerkesztem a tulajdonságokat be lehet állítani azt hogy Table Scanner Score. Ez 0-tól 100-ig állítható. Ez mit jelent? Van ennek ideális beállítása bizonyos csoportokhoz?
Sziasztok !
NEm megy a HUD om HU sng én az érdekesség az h a replayerben pedig igen , szerintetek mi lehet a gond?
nem adminisztrátorként futtatod, ha igen, keresd meg az asztalt table finderrel.