Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager 2 (Az új HM2 topikja)

TheHUNuT9s
Válasz atus85 kommentjére
2012. máj. 24. 16:30

kicsit problámás ez a HM2, Most épp nem akar elindulni

A software problem caused Hold'em Manager 2 to close unexpectedly.We apoligize for any invonvenience this mayhave caused you

If the problem persists, please do the following.

1.Re-stars your computer.

2.Visit HM.com and select the "Download a trial" button to complate a full reinstall.This not overwrite your configuration or HUD

egyik sem segített, többször újratettem de nem jó

wallsh
Válasz TheHUNuT9s kommentjére
2012. máj. 24. 21:45

Eltűnt a riport fülről az összesítő sor. Arra gondolok ami a kilistázott sorok adatait összesíti. Már egy órája keresem de nem jövök rá hol lehet beállítani. Valaki?

TheHUNuT9s
Válasz TheHUNuT9s kommentjére
2012. máj. 25. 0:49

kicsit problámás ez a HM2, Most épp nem akar elindulni

A software problem caused Hold'em Manager 2 to close unexpectedly.We apoligize for any invonvenience this mayhave caused you

If the problem persists, please do the following.

1.Re-stars your computer.

2.Visit HM.com and select the "Download a trial" button to complate a full reinstall.This not overwrite your configuration or HUD

egyik sem segített, többször újratettem de nem jó

valaki valami ötlet?
lassan egy hónapja használom idáig elindult.

bexi34
Válasz joad kommentjére
2012. máj. 25. 20:47

Sziasztok!Az lenne a kérdésem,hogy hogyan tudnám a HM-nek beállítani,hogy a verseny és cash hand-ket külön mappába importálja?

Byron
Válasz joad kommentjére
2012. máj. 27. 9:59

Üdv!
Hol tudnám beállítani, hogy a HUD az összes handszám statjait mutassa és ne azt a párat ami épp az adott tornán volt. A saját és ellenfelekre is ua. a probléma. :confused:

Byron
Válasz joad kommentjére
2012. máj. 29. 17:05

Senkinek ötlete? :(

Wasp
Válasz joad kommentjére
2012. máj. 29. 18:17

saját handekre nincs megoldás, az ellenfelekre viszont alapból az összes eddigit mutatja. Dupla kattal a hud mezőre tudod váltogatni a torna handjeit és a korábbi összest - a settingsben tudod beállítani, hogy legyen alapból:

Hud options -> config properties, vedd ki a pipát a "use session stats" mellől.

S0nnyB1ack
Válasz joad kommentjére
2012. máj. 29. 20:17

Sziasztok!

Az autorate-t állítom be és amikor szerkesztem a tulajdonságokat be lehet állítani azt hogy Table Scanner Score. Ez 0-tól 100-ig állítható. Ez mit jelent? Van ennek ideális beállítása bizonyos csoportokhoz?

erikkke
Válasz joad kommentjére
2012. máj. 29. 21:36

Sziasztok !

NEm megy a HUD om HU sng én az érdekesség az h a replayerben pedig igen , szerintetek mi lehet a gond?

Wasp
Válasz erikkke kommentjére
2012. máj. 29. 21:39

nem adminisztrátorként futtatod, ha igen, keresd meg az asztalt table finderrel.

Élő ügyfélszolgálat