Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager 2 (Az új HM2 topikja)

barko20
Válasz joad kommentjére
2012. júl. 3. 16:10

Szisztok!
Hogyan lehet azt beállítani, hogy ha az egyik asztalon elmozdítom a statokat, akkor a másik asztalon ne mozduljon el?

Riddler1988
Válasz joad kommentjére
2012. júl. 6. 15:47

sziasztok!

Minap állítottam be a hot key-eket starson sok asztalos sng-k hez. De ha elindítom a hm 2 őt akkor nem működik.. Valakinek esetleg valami javaslat??

sonashi
Válasz Riddler1988 kommentjére
2012. júl. 6. 19:07

....

bexi34
Válasz sonashi kommentjére
2012. júl. 9. 12:35

Hogyan tudok törölni a programból handeket,meg limitet?A sessionből kijelölöm és jobb egér delete nem megy.A purge-val sem törölte ki a hm-ből.

sonashi
Válasz Byron kommentjére
2012. júl. 11. 1:00

talalkozott mar valaki olyannal h egyik pillanatrol a masikra a reports fulnel nem jeleniti meg az adatokat?

cursor 10
Válasz sonashi kommentjére
2012. júl. 11. 11:28

talalkozott mar valaki olyannal h egyik pillanatrol a masikra a reports fulnel nem jeleniti meg az adatokat?

Szia
Nekem is volt ilyen.
Ez oldotta meg:
"Nemrég volt egy olyan hiba, hogy a Reports fülön nem volt adat. Akkor az oldotta meg, hogy:

"i find that thread and my problem with blank reports was solved Reports not showing
the key was delete everything EXCEPT FOR the Database, Notecaddydefinitions, Backups and Config folders in:
C:\Users\username\AppData\Roaming\HoldemManager\"

Azaz a C:\Users\username\AppData\Roaming\HoldemManager\ alatt törölj ki mindent, ami nem a Database, a Notecaddydefinitions, a Backups és a Config folder!

Idefyt
Válasz joad kommentjére
2012. júl. 11. 21:38

Sziasztok
Partypokeren a hud egyszerűen nem hajlandó normálisan megjelenni. Nem a játékosok alatt jelenik meg és elcsúszva van. Bármit próbáltam nem sikerült normális helyre tenni. A Starson ilyen gondom sosem volt, Valakinek valami ötlet, hogy mit kéne tenni?

sonashi
Válasz partycsabi kommentjére
2012. júl. 12. 0:16

......

TiestoTomika
Válasz joad kommentjére
2012. júl. 12. 20:09

Sziasztok!

A HM2-ben a dupla katt a hudon mit jelent pontosan?

Maxxxika
Válasz TiestoTomika kommentjére
2012. júl. 13. 1:45

Sziasztok!

A HM2-ben a dupla katt a hudon mit jelent pontosan?

current session?

Élő ügyfélszolgálat