Sziasztok!
A HUD kitakar pár dolgot egyes helyeknél az asztalnál. Hol lehet állítani a HUD helyzetét?
Előre is köszi!
Sziasztok!
A HUD kitakar pár dolgot egyes helyeknél az asztalnál. Hol lehet állítani a HUD helyzetét?
Előre is köszi!
Jobb egérrel oda húzod ahova szeretnéd.
Sziasztok ! megvettem a hm 2 azonban a belépéshez szükséges licence kódot sehol nem találom hogy van ez ?
Mindenkinél ilyen lassú még mindig, vagy nálam van a bibi? Már akkor megvettem, amikor bejött, de parkolópályán volt jó ideig emiatt. Most próbálgatom megint, de folyamatosan fagy, lassú, körülményes. A gépemnek bírnia kéne.
Sziasztok
Hol lehet beállítani hogy a HM2 a gép óráját használja alapként nem pedig az USA időszámítást?
Köszi
Mindenkinél ilyen lassú még mindig, vagy nálam van a bibi? Már akkor megvettem, amikor bejött, de parkolópályán volt jó ideig emiatt. Most próbálgatom megint, de folyamatosan fagy, lassú, körülményes. A gépemnek bírnia kéne.
Nálam simán megy de az én adatbátizsom nem nagy szóval lehet nálad ez is gond lehet
replayerben is van, hogy fél perc mire behozza a statokat. Nagy buli a noteolás.
Hello
Nem tapasztalt valaki mostanában olyat hogy a hm2 teljesen kaotikusan több tornára szét szaggat egy tornát, illetve teljesen helytelen Bi-eket ír (4x-5x). Próbáltam januártól új adatbázissal, új import folderekkel, nem segített. Tavaly decembertől kezdte el addig teljesen jó volt.