Holdem manager 3
Sziasztok
Én most gondolkodom a Holdem Manager 3 megvásárlásán. Micro téteken játszom
Szerintetek jó választás ? Vagy esetleg a Poker Tracker jobb választás lenne ? Mi a véleményetek ?
Hali!
Szerintem ne más véleményére adj. HM3-ból meg PT4-ből is van trial verzió,próbáld ki melyik neked a szimpatikusabb.
Kb ugyanazt tudja amúgy mind2.
Én csak rosszat hallottam róla, és hogy egyelőre tele van buggal.
Én mind a kettőt használtam. Hm3-at használtam pár hónapig de vissza is tettem a PT4-et.
Sok a bug!
Sziasztok
Én most gondolkodom a Holdem Manager 3 megvásárlásán. Micro téteken játszom
Szerintetek jó választás ? Vagy esetleg a Poker Tracker jobb választás lenne ? Mi a véleményetek ?
Sziasztok!
Most vettem meg a hm3at (holdem all stakes) es egy olyan problémám van, hogy valamiért nem fut az MTTken, pedig én pont azt játszom. Megnyitottam próbából egy cash asztalt, és ott hibátlanul működött, minden statot mutatott, de ha elindítok egy MTTt, ott semmi nem jelenik meg a játékosok neve mellett, csak egy kis hm3 logó a fejlécen. Előre is köszönöm ha valaki tud segíteni.
Nekem starson csak angol nyelvű klienssel működött a HM2 versenyeken. cashen ment a magyar klienssel is.
Sziasztok!
Most vettem meg a hm3at (holdem all stakes) es egy olyan problémám van, hogy valamiért nem fut az MTTken, pedig én pont azt játszom. Megnyitottam próbából egy cash asztalt, és ott hibátlanul működött, minden statot mutatott, de ha elindítok egy MTTt, ott semmi nem jelenik meg a játékosok neve mellett, csak egy kis hm3 logó a fejlécen. Előre is köszönöm ha valaki tud segíteni.
Király vagy köszi, így már megy is, erre mondjuk egyhamar nem jöttem volna rá magamtól... :D Mindent próbáltam már
Sziasztok, még egy kérdésem lenne, néha a program olyan mintha el lenne csúszva, vagyis nem a megfelelő játékos neve mellett van az ő statja, hanem az egész 1 vagy 2 hellyel mintha el lenne forgatva, ez is csak egy bug, vagy ezzel lehet kezdeni valamit? Előre is köszönöm a választ.