Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager

R1per2
Válasz Erda kommentjére
2008. dec. 2. 17:41

Para van: nem importál a HM. Nem frissítettem, semmit nem csináltam vele, de már tegnap is kihagyott leosztásokat.
A HH converter átalakítja pary pokeresre a bossos handeket, ami meg is érkezik a helyre, de baszik beimportálni. Ha direktbe próbálom, akkor azt írja ki hogy error. OKé, hogy 1-1 leosztás nem lesz jó, de lment egy kör 10 leosztással, és egyet sem tett az adatbázisba, nem tudtam a hudot az asztalra tenni.
Mi a fene lehet?

vinczesz
Válasz R1per2 kommentjére
2008. dec. 2. 17:46

Para van: nem importál a HM. Nem frissítettem, semmit nem csináltam vele, de már tegnap is kihagyott leosztásokat.
A HH converter átalakítja pary pokeresre a bossos handeket, ami meg is érkezik a helyre, de baszik beimportálni. Ha direktbe próbálom, akkor azt írja ki hogy error. OKé, hogy 1-1 leosztás nem lesz jó, de lment egy kör 10 leosztással, és egyet sem tett az adatbázisba, nem tudtam a hudot az asztalra tenni.
Mi a fene lehet?

Ha hiba van, akkor a HM könyvtárán belül van import alkönyvtár, amiben vannak logfájlok. Ezt próbáld megnézni, hátha van benne értékelhető infó, hogy mi a baja a handjeiddel. Ha nem megy, küldhetsz is párat és megpróbálom megnézni, hogy nálam megy-e.

R1per2
Válasz vinczesz kommentjére
2008. dec. 2. 17:53

Sobival épp ezt tesszük, az ő hm-je is azt írja, hogy 8 errors van benne, pedig a file belül szépen néz ki, nincs vele gond. Akkor a converterrel van probléma.

vinczesz
Válasz R1per2 kommentjére
2008. dec. 2. 18:29

Sobival épp ezt tesszük, az ő hm-je is azt írja, hogy 8 errors van benne, pedig a file belül szépen néz ki, nincs vele gond. Akkor a converterrel van probléma.

Akkor nem lehet, hogy a Boss HH formátuma változott valami minimálisat és ezt nem jól konvertálja a konverter?

Annak is biztos van valami fóruma, hátha ismert már a probléma.

ThxLittleFish
Válasz vinczesz kommentjére
2008. dec. 4. 13:52

valaki fejtse már meg nekem ezt plz :)
miért van az hogy SNG-nál nem indul el a hud se partypokeren, se ipokeren, se fulltilten, csakis egyedül pokerstarson megy.
table managerben látja az asztalt mégsem indul... :confused:

Littlemage
Válasz ThxLittleFish kommentjére
2008. dec. 4. 15:28

ha jol emlekszem nekem FTP-n ment, ki is kapcsoltam, mert csak zavart :)))

V.Peti
Válasz Littlemage kommentjére
2008. dec. 4. 22:29

olvasom, hogy sokaknak is ki-kihagy a HM pár handet. ez ellen találtatok már vmi megoldást?

nem tudom elhinni, hogy 12 FR asztalon kétóra alatt 730 handet játszottam, képtelenség :)

monsterman
Válasz V.Peti kommentjére
2008. dec. 8. 20:34

Frissítettem a HM-et 1.07-re, azóta nem importálja az ongame handeket. Frissítés előtt nem volt gondom vele. Valaki tapasztalt ilyet?

Kubesz0607
Válasz monsterman kommentjére
2008. dec. 9. 20:54

Frissítettem a HM-et 1.07-re, azóta nem importálja az ongame handeket. Frissítés előtt nem volt gondom vele. Valaki tapasztalt ilyet?

Nekem sem importálja, és azt ajánlották erre frissitsem. Akkor valószinü az sem lenne megoldás... Nem tudom mi lehet a gond.

Godmode
Válasz Kubesz0607 kommentjére
2008. dec. 10. 4:59

Betsonnal mennyire mukodik egyutt a HM? Dobna valaki egy privatot, hogy megy-e a HUD, import, stb? Koszi!

Élő ügyfélszolgálat