Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager

intrepid84
Válasz naná hogy kommentjére
2009. jan. 4. 17:11

kérdés..

Helló!

Hol lehet pokerpontokért megszerezni a holdem managert?Bwinen kívül??
Köszia válaszokat!

titcar
Válasz intrepid84 kommentjére
2009. jan. 6. 15:50

a preflop positional awareness-t ki lehet valahogy hekkelni a hudra? úgy látom nem lehet kitenni :(

ill. a nevekre vonatkozó kérdésem továbbra is él, lehet valami értelmeset kihozni a nevek szinezéséből?

Jimmybooy
Válasz titcar kommentjére
2009. jan. 6. 19:55

Megtudná valaki mondani hogy lehet kitörölni a cg fül alatt a sok player nevét (change lenyíló mneünél) amit hozzáadtam ? Nézegettem pár emberét de most már zavar hogy telerakja a képernyőt.

Előre is köszi !

tentaculata
2009. jan. 6. 21:01

ill. a nevekre vonatkozó kérdésem továbbra is él, lehet valami értelmeset kihozni a nevek szinezéséből?

Ugyanaz a funkció, mint PT-n az ikonoknak. Megjelölöd pirossal a TAG-ot, zöldel a halat, stb...

titcar
Válasz tentaculata kommentjére
2009. jan. 6. 21:04

Ugyanaz a funkció, mint PT-n az ikonoknak. Megjelölöd pirossal a TAG-ot, zöldel a halat, stb...

vááá és a
tentaculata
2009. jan. 6. 21:22

A név előtti jegyzetfüzetet színezed.

titcar
Válasz tentaculata kommentjére
2009. jan. 6. 21:30

A név előtti jegyzetfüzetet színezed.

a kérdés nem ez volt:D

Littlemage
2009. jan. 6. 22:04

MTT-ket hogy kezeli ez a HM? mintha ugy tunt volna, hogy ha 2-3 versenyt jatszol, akkor a vakszintekhez berakja az összes hh-t.

ja, s nem is működik minden "fül". Pl a session.

Legalábbis nekem így elsőre eléggé kavartyosnak tunik.

naná hogy
Válasz intrepid84 kommentjére
2009. jan. 6. 23:37

Helló!

Hol lehet pokerpontokért megszerezni a holdem managert?Bwinen kívül??
Köszia válaszokat!

Csak a Bwin-en jelenleg.

Vika
Válasz naná hogy kommentjére
2009. jan. 7. 20:48

Megpróbálom szemléletesen leírni a problémámat, hátha valaki tud rá gyógyírt. Újratelepítettem a Windowst 2-3 napja, és a HM table managere egyszerűen meghülyült azóta. Hiába telepítem újra a HM-et, ugyanaz a probléma jön elő folyamatosan. Tegyük fel, hogy meg van nyitva 4 asztal. Elindítom az auto importot, felugrik a table manager ablaka, és onnantól kezdve kivilágosodnak az asztalok, aztán ha leosztja a kártyákat, akkor a képernyőn bizonyos négyzetek ismét eredeti színűek lesznek, és ezeken a "foltokon" látható a HUD, míg ugyanannak az asztalnak más, "kivilágosodott" foltjain nem, aztán ha rákattintok az asztalra, akkor jobb esetben egy rövid időre visszatér a normál "fényerő", és látható teljesen a HUD, viszont ha átugrik egy másik asztalra a cselekvés, akkor megint össze-vissza kivilágosodnak az asztalok, aztán foltokban megint visszatér a normál szín egy-egy asztalon, ahogy megy körbe a játék, és a normál színű foltokon ismét látható a HUD, szóval tiszta káosz. Ha a table managert bezárom, akkor nincs ez a jelenség (de akkor persze HUD sincs), de ha megint elindítom, akkor ismét jelentkezik.
Tudom, hogy nem túl szakszerű a leírásom, de nem tudom jobban körülírni a problémámat. Elképzelhető, hogy újra kellene telepítenem a Windowst? Mert mást már nem tudok elképzelni egyszerűen.

Élő ügyfélszolgálat