Holdem Manager has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience.
If you were in the middle something, the information you were working in might be lost.
Please tell Microsoft about this problem.
We have created an error that you can send to help us improve Holdem Manager. We will treat report as confidential and anonymous
hm igazából a preflop positional awarenessre lettem volan kíváncsi, de se hudra nem tudom felrakni, se itt megnézni, pedig ez sztem egy marha könnyen értelmezhető és jó indikátora lenne annak, hogy mennyire vágja az illető a pozíciót ami ugye azért elég sokat elárul a playa képzettségéről.
lehet hogy kicsit off leszek de nagyon kiváncsi vagyok.
amikor a 3 legalapvetőbb jellemzővel írtok le egy játékost pl 28/20/14, az a vp$ip/pfr/cbet mutatókat jelenti? ha nem, akkor melyikeket? köszi!
lehet hogy kicsit off leszek de nagyon kiváncsi vagyok.
amikor a 3 legalapvetőbb jellemzővel írtok le egy játékost pl 28/20/14, az a vp$ip/pfr/cbet mutatókat jelenti? ha nem, akkor melyikeket? köszi!
A Preflop by position miért nem jó neked a player tabnál? :)
Egyébként ez pontosan mit is mutat? Vagyis értem, hogy kb mit mutat, de kb mi a helyes érték? Nekem valami (FR) 5.53.
Elkészült az Entraction (B2B) támogatás
Végre, végre valahára. :)
hát ez jó volna de...
megcsináltam az importálást tudom is nézegetni a handjeimet meg minden
de autoimporton 5-szor is ÚJRAkezdi az egész importálást... miért?!