bocs a hulye kerdesert.........
(mar rajottem lol)
Megpróbálom 3x is, hátha mégis válaszol valaki.
A freeroll tornákon elért helyezést és a megnyert összeget be lehet-e valahogy írni?
Valaki tapasztalt mostanában olyat, hogy a starsos kezek egy részénél elkezd errort jelezni a HM importáláskor? Ma tapasztaltam először ezt, egyébként hibátlanul működött eddig a HM-Stars kettős. Ma viszont sessionönként a kezek jó 30%-a erroros. Elképzelni nem tudom, hogy mi a jó élet gondja lett hirtelen a HM-nek a kezek egy részével.
Valaki tapasztalt mostanában olyat, hogy a starsos kezek egy részénél elkezd errort jelezni a HM importáláskor? Ma tapasztaltam először ezt, egyébként hibátlanul működött eddig a HM-Stars kettős. Ma viszont sessionönként a kezek jó 30%-a erroros. Elképzelni nem tudom, hogy mi a jó élet gondja lett hirtelen a HM-nek a kezek egy részével.
Sziasztok
Szeretnék venni HM-t és cash game-zni.
PKR-t néztem ki csak azt nem tudod hoyg támogatja e a HM?
Ha nem akkor melyik oldalt ajánljátok cg-zni? Amit persze támogat a HM és jó az RB és bónusz?Bár ha meg a PKR akkor nekem az tökéletes.
Köszi!
Megpróbálom 3x is, hátha mégis válaszol valaki.
A freeroll tornákon elért helyezést és a megnyert összeget be lehet-e valahogy írni?
Sziasztok
Szeretnék venni HM-t és cash game-zni.
PKR-t néztem ki csak azt nem tudod hoyg támogatja e a HM?
Ha nem akkor melyik oldalt ajánljátok cg-zni? Amit persze támogat a HM és jó az RB és bónusz?Bár ha meg a PKR akkor nekem az tökéletes.
Köszi!
Én Cake-es kezeket konvertálok Starsos formátumba. Ezzel a mai napig nincs gondja, habár valószínűleg nem a legfrissebb a formátum. Viszont a konverziós hibákat gyűjti egy fájlba, amiben meg lehet nézni, hogy mivel van baja. Illetve javaslom még a HM fórumát, ahol szinte azonnal jelezni szokták, ha valami változott vagy nem jól működik.
Ongame SnG
Üdv!
Előre is elnézést, ha ez a kérdés felmerült már itt korábban, csak elkerülte a figyelmemet! Szóval, valakinek sikerült beimportálnia az Ongame-es SnG handjeit a HM-be úgy, hogy meg is jeleníti a statokat? Nekem beimportálta, rá is lehet keresni a játékosokra, de nem mutat semmilyen statisztikát. 1.08 beta 21 verzió van fenn.
Köszönöm
Ha egy termen belül 2 nick statjait akarom egyben nézni akkor csak hozzá kell adni aliashoz a 2-at és ennyi?