Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager

Lancelot
Válasz ceewyl kommentjére
2009. máj. 15. 16:49

Melyik teremről van szó?
Ha ongame, akkor szívás, azzal vannak ilyen bajok, ha más, akkor tourney/date view-> impcomplete fül-> jobb klikk a tornán/edit finished flag.

Elképzelhető, hogy a tornák EV won mutatója nem lesz jó, akkor másold ki a három torna sorszámát és kérd le a lobbyból vagy a supporttól a hiányzó hh-kat, töröld ki az incomplete tornákat és csak utána importáld be az újakat.

I poker volt a terem és működött, amit írtál:) köszönöm, Ev mutató szerintem jó -0,11, -0,06 és 0,00 volt a 3 partinál vagy hát nem tudom, hogy hol látom, hogy nem stiimel vagy stimmel?:) Helyezésnél ír ki nullát, de asszem ez legyen a legnagyobb bajom.:)

kanrich_
Válasz dodi89 kommentjére
2009. máj. 15. 16:50

Nekem csak egy olyan apró kérdésem lenne, hogy egyik gépről hogyan lehet átpakolni az adatbázist a másikra?:)

Köszi

Egyszer már csináltam ilyet, exportáld ki, majd a másik gépen újra be.

kanrich_
Válasz kanrich_ kommentjére
2009. máj. 15. 16:53

Mai napon a HM megnyitásánál az alábbi üzenet fogadott:

"The following error occurred when trying to open the database: Failed to estabilish a connection to '127.0.0.1'"

Próbáltam kikapcsolni a tűzfalat, újraindítani a gépet, de semmi nem segített, viszont aztán megpróbáltam a másik gépemen elindítani az arra instalált szoftvert és azzal nem volt gond.

Szerintetek ez mi a franc lehet? Semmi nem változott a gépemen (legjobb tudomásom szerint) a legutóbbi HM indításom óta...

ceewyl
Válasz Lancelot kommentjére
2009. máj. 15. 16:57

I poker volt a terem és működött, amit írtál:) köszönöm, Ev mutató szerintem jó -0,11, -0,06 és 0,00 volt a 3 partinál vagy hát nem tudom, hogy hol látom, hogy nem stiimel vagy stimmel?:) Helyezésnél ír ki nullát, de asszem ez legyen a legnagyobb bajom.:)

Akkor lenne rossz, ha a Wonnál és az EVnél ugyanazok a számok lennének mindnél (nekem sajnos vannak ilyenek).

A helyezésen úgy tudsz változtatni, hogy kiszűröd azokat a tornákat a data view-nál, ahol 0 van, dupla bal klikk ezekre a tornákra, megjelenik egy ablak, és ott be tudod állítani a finish positionnál a megfelelőt (ha esetleg a nyereményre is 0-t ír, ahol ITM lettél, azt is át tudod írni).

zoltanh
Válasz kanrich_ kommentjére
2009. máj. 15. 17:05

Mai napon a HM megnyitásánál az alábbi üzenet fogadott:

"The following error occurred when trying to open the database: Failed to estabilish a connection to '127.0.0.1'"

Próbáltam kikapcsolni a tűzfalat, újraindítani a gépet, de semmi nem segített, viszont aztán megpróbáltam a másik gépemen elindítani az arra instalált szoftvert és azzal nem volt gond.

Szerintetek ez mi a franc lehet? Semmi nem változott a gépemen (legjobb tudomásom szerint) a legutóbbi HM indításom óta...

PostgreSQL el van indítva?

Vezérlőpult-->Felügyeleti eszközök-->Szolgáltatások-->PostgreSQL

Állapotnál mi van? Elindítva?

de ez csak egy tipp

kanrich_
Válasz zoltanh kommentjére
2009. máj. 15. 17:19

PostgreSQL el van indítva?

Vezérlőpult-->Felügyeleti eszközök-->Szolgáltatások-->PostgreSQL

Állapotnál mi van? Elindítva?

de ez csak egy tipp

Köszi, ez meg is oldotta!

Lancelot
Válasz ceewyl kommentjére
2009. máj. 15. 17:20

Akkor lenne rossz, ha a Wonnál és az EVnél ugyanazok a számok lennének mindnél (nekem sajnos vannak ilyenek).

A helyezésen úgy tudsz változtatni, hogy kiszűröd azokat a tornákat a data view-nál, ahol 0 van, dupla bal klikk ezekre a tornákra, megjelenik egy ablak, és ott be tudod állítani a finish positionnál a megfelelőt (ha esetleg a nyereményre is 0-t ír, ahol ITM lettél, azt is át tudod írni).

Köszönöm szépen:)

vinczesz
Válasz dodi89 kommentjére
2009. máj. 15. 17:34

Nekem csak egy olyan apró kérdésem lenne, hogy egyik gépről hogyan lehet átpakolni az adatbázist a másikra?:)

Én már úgy is csináltam (és R1per2 is), hogy csak simán átmásoltam a data könyvtárat, úgy ahogy volt. Persze, ha valami változás van az útvonalakban vagy ilyesmiben, akkor a konfigurációs fájlokban is át kell írni.

vinczesz
Válasz efnyo77 kommentjére
2009. máj. 15. 17:36

ja és a legviccesebb az egészben,hogy regeditben sincs már benne,ilyenkor nem tudom most mi van

Mármint mi nincs bent a registry-ben?

A PostgreSQL telepítéstől független a windows felhasználói fiók. Azaz, ha már van egy postgres fiókod, akkor vagy azt használod a korábban megadott jelszóval, vagy másikat hozol létre.

ooooobi
Válasz Lancelot kommentjére
2009. máj. 15. 17:51

ez az adatbázis átmentés kicsit sokáig tartana ha netán több százezer leosztásunk van a programban, postgres admin felületén lehet bachupot csinálni az adatbázisunkból, és azt betölteni másik gépen ugyan ugy a pgAdminnal, szerintem ez gyorsabb
végül is ezért találták ki h ezt a rendszert használja a HM

lehet vinzesz megoldása a leggyorsabb, még nem próbáltam

Élő ügyfélszolgálat