Bocs ha már volt ilyen kérdés, de Cake networkről mivel tudnám beimportálni a handeket?
Köszi
Bocs ha már volt ilyen kérdés, de Cake networkről mivel tudnám beimportálni a handeket?
Köszi
nekem ez alapján
Using holdem manager on CAKE POKER. - Holdem Manager Forums
úgy tűnik, hogy a frissítés óta mennie kéne...
de nem játszom a sütiben, így csak tippelek...:)
Nem tud segíteni senki sem?:(
Találtál valahol "gamehistory.dat" fájlt?
Sziasztok!
Az lenne a problémám ,h a HM-ből semmien handet nem fogadnak el a HHconverterek.Se txt-t se 2+2 formátumot nem tudok fórumosra átalakítani.
Ez vajon miért lehet?
Próbáltam sok convertert és mindegyik hibát ill hibás fájlt észlel vagy vmi ilyesmi.
Köszi
Sziasztok! Nem olvastam végig a topikot, szval ha már volt ilyen kérdés akkor előre is bocsi. Az a problémám, hogy ha MTT-t játszok és átraknak egy másik asztalhoz, akkor eltűnnek a HM statok és semmilyen módon nem tudom elővarázsolni őket. Ha valaki tudna ebben segíteni megköszönném!
Szép napot
Sziasztok!
Az lenne a problémám ,h a HM-ből semmien handet nem fogadnak el a HHconverterek.Se txt-t se 2+2 formátumot nem tudok fórumosra átalakítani.
Ez vajon miért lehet?
Próbáltam sok convertert és mindegyik hibát ill hibás fájlt észlel vagy vmi ilyesmi.
Köszi
Melyik HM verzió van fent?
Nekem 1.08 beta 12 van és jó.
PS-en beállítom a preferred seat-et és a HM-ben is, mégis amikor leülök a HUD rossz helyen van.
Azt még utána valahogy arrébb rakom,de a mucked card-ok rossz helyen maradnak...
Mit kellene még beállítanom?
Találtam leírást, kipróbálom...