Ha a Table Managerben látod a megnyitott asztalok neveit, akkor az importálás már biztosan megy. A biztonság kedvéért azért belenéznék a
C:\program files\PokerStars\HandHistory könyvtárba, hogy ott vannak-e
a fájlok.
Sajnos megint egy kis segítségre lenne szükségem. Feltettem HM et, PostreSQL t is, erre indítom a HM et és vmi DATABASE CONTROL PANEL jelenik meg, és az istenért se jutok előbbre, kér Server namet Port numbert, meg Login nevet és Password öt, ugy hagyom ahogy van alapbeállításokon, és kiír valami hibás felhasználónév jelszót, tudnátok segíteni?Mert napok óta szórakozok vele, de semmi
Halihó!!
Nekem is olyan gondom lenne,hogy látja a handeket a HM,csak azt írja az importnál mikor kész,hogy xx/xx errors :S:S
Nekem úgytünik az összes beállítás jó :S:S
Nemtud esetleg vki vmit??
Nekem is olyan gondom lenne,hogy látja a handeket a HM,csak azt írja az importnál mikor kész,hogy xx/xx errors :S:S
Halihó!!
Első körben frissíteni kellene a legújabb verzióra, és megnézni, mi történik.
néha negatív a fold to steal, van ilyen másnál is? (max 10-12db-s mintánál láttam eddig csak ilyet )
PT kikészített, szal feltettem a HM-t.
Eddig csak PT-t használtam, noob vok, alap dolgokat sem tudok beállitani. :)
A handjeim is elszálltak, azokra még várok több siteról, szal beültem egy asztalhoz PS-en. Beállitottam egy új mappát a HH-k mentésére.
HM-be megadtam ezt a mappát az importnál (click here to add auto import folders), majd elinditottam az auto importot.
Annyit ír hogy: Imported 1 files.
Alatta viszont: Hands imported: 0
Mit tegyek? Esetleg egy részletes magyar HM leírást nem tudtok linkelni?
angolul kell menteni a hh-kat, ha pokerstarson játszol akkor a szoftver is legyen angol
angolul kell menteni a hh-kat, ha pokerstarson játszol akkor a szoftver is legyen angol