Sziasztok!
Ongame-nél mit kell beállítani, hogy HM importálja a handeket.
Kilens szoftver angol viszont nem találom, hogy hol lehetne beállítani hogy mentse valahova a handhistory-t HM(beta30) meg nem találja a poker progi könyvtárába ( mondjuk nem csodálom, mert Én sem :( )
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy azt hogy lehet beállítani hogy külön mentse el a kezeket a résztvevők számának függvényében.Tehát ha mondjuk heads upot játszok ott ne számítsanak a 10 fős játék statjai.
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy azt hogy lehet beállítani hogy külön mentse el a kezeket a résztvevők számának függvényében.Tehát ha mondjuk heads upot játszok ott ne számítsanak a 10 fős játék statjai.
Szinte 100%, hogy magyar a kliensed nyelve.
Szóval:
- kliens nyelve: angol
- handhistory nyelve: angol
Ez megoldja.
Szerintem ezt valahová állandóra be kellene vésni a HM topic-ba, mert kb. minden nap van olyan, aki ebbe fut bele
Na most nekem is kellene egy kis segítség, méghozzá a licenc aktiváláshoz.
Az alaphelyzet:
Számítógép wireless Internet csatlakozással, D-link router.
Virtual PC, amin a HM fel van telepítve, Internet kapcsolat biztosan jó, pókerkliensek, böngésző fut, minden rendben lévőnek látszik.
Gond:
Aktiváláskor ki tudom választani, hogy ez a 2. PC, de utána elakad az aktiválás és proxy adatokat kér tőlem. Dehát itt nincs proxy! Mi baja van és hogyan lehetne tovább lökdösni?
Okos tanácsokat várnék okos emberektől. :)
üdv,
Az mitől van hogy everesten simán müködik HM , full tilten illetve pokerstarson meg egyszerűen nem akar müködni? Be kell állítani vmi plusszt vagy mi lehet a hiba?
Gery
Az mitől van hogy everesten simán müködik HM , full tilten illetve pokerstarson meg egyszerűen nem akar müködni? Be kell állítani vmi plusszt vagy mi lehet a hiba?
üdv,
Gery
HUD-ra gondoltam :) Main filtersnél nem találtam semmi ráutalo cuccot amit bekéne állítani ftphez hogy lássam az emberek statjait az asztalnál.
olyan teremben játszom (pokerheaven) ahol van euros és dolláros asztal is.
tapasztalatom alapján a HM minden asztalt dollárosnak lát. lehet ezzel kezdeni valamit?