Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager

titcar
Válasz szigma kommentjére
2009. szept. 21. 14:51

Én megnéztem, a statokra kiírja, hogy szerinte mennyi az ideális tartomány és ahhoz képest a Tied mennyi (Tehát ha tudod az ideális értékeket akkor humbuk :)) VPIP és 3betre javítására pl kidob egy táblázatot, hogy milyen kezeket hogyan kell megjátszani.
Amúgy csak néhányat ír ki, ezt is külön kellene megvenni, hogy teljes értékű legyen.

bármilyen meglepő, mindezt egyedül is észrevettem...

kocka21
Válasz Va kommentjére
2009. szept. 21. 15:14

Köszi, de engem főleg a sit and go-khoz használt HUD beállítások érdekelnének.

Nekem ahhoz is ugyanez a beállításom, bár ott a hosszútávú minta nem mond értelmeset, mivel fázisonként változik az optimális játék SNG-ben. A VPIP és a PFR mond valamit, a többivel nem sokra lehet SNG-nél menni szvsz.

Va
Válasz kocka21 kommentjére
2009. szept. 22. 14:32

Ha a grafikonnál a "show luck adjusted winnings" be van kapcsolva, és a piros vonal jóval a zöld alatt van, az mit jelent?

Szecsa
Válasz Va kommentjére
2009. szept. 22. 22:23

Üdv! Biztos ezerszer kérdezték már, és ezer válasz jött rá. Ma végre megvettem a HM-t, és kaptam egy e-mailt, miszerint 12 órán belül küldik a serialt. Délután 4 órakor fizettem, a kérdésem, hogy reális-e, hogy bármelyik percben megjöhet, esetleg éjfélig, vagy ebből csak holnap lesz? Köszönöm a választ.

hetya
Válasz Szecsa kommentjére
2009. szept. 22. 22:47

Üdv! Biztos ezerszer kérdezték már, és ezer válasz jött rá. Ma végre megvettem a HM-t, és kaptam egy e-mailt, miszerint 12 órán belül küldik a serialt. Délután 4 órakor fizettem, a kérdésem, hogy reális-e, hogy bármelyik percben megjöhet, esetleg éjfélig, vagy ebből csak holnap lesz? Köszönöm a választ.

reális

babla
Válasz titcar kommentjére
2009. szept. 23. 0:19

Sziasztok!

Érdeklődnék, hogy a HM képes e olyasmire, hogy SnG -ben a különböző vakszinteknél csak azokat a statokat mutassa, amik csak arra szintre vonatkoznak, és ne az összeset?

Va
Válasz babla kommentjére
2009. szept. 23. 1:10

Sziasztok!

Érdeklődnék, hogy a HM képes e olyasmire, hogy SnG -ben a különböző vakszinteknél csak azokat a statokat mutassa, amik csak arra szintre vonatkoznak, és ne az összeset?

igen

Lordius
Válasz Va kommentjére
2009. szept. 23. 2:22

igen

és azt hol állítod be?

ooooobi
Válasz Lordius kommentjére
2009. szept. 23. 3:50

olyat tudok valahol állítani, hogy az eurós terembeli nyereményt átváltsa dollárra, vagy csak simán megkülönböztesse?
most nekem €=$

Va
Válasz Lordius kommentjére
2009. szept. 23. 7:25

és azt hol állítod be?

Még csak mmost kezdtem használni, de azért remélem jót mondok:
tourney - reports - select report name from list - by stakes

a graphnál a "show luck adjusted winings" az nem tudod micsoda? Nekem ez a piros vonal a zöld alatt van. Ez most jó, vagy nem?

Élő ügyfélszolgálat