Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager

Szecsa
Válasz ceewyl kommentjére
2009. szept. 24. 19:28

Tiltre rak a saját szerencsétlenségem! Hogy tudom elindítani a HUD-t? Előbb már valahogy sikerült, kikerültek a statok stb., de nem tudom hogy csináltam. Köszi a segítséget

Szecsa
Válasz Szecsa kommentjére
2009. szept. 24. 19:31

A Table Managerben ott vannak az asztalok amiken játszom, ki vannak pipálva. Valahogy onnan sikerült elindítanom, egy ilyen piros x volt amit rákell húznom az asztalra, de az meg valahogy már sehogy sincsen.

ceewyl
2009. szept. 24. 19:32

A Table Managerben ott vannak az asztalok amiken játszom, ki vannak pipálva. Valahogy onnan sikerült elindítanom, egy ilyen piros x volt amit rákell húznom az asztalra, de az meg valahogy már sehogy sincsen.

Melyik terem?
Melyik HM verzió?

Szecsa
2009. szept. 24. 19:36

Ongame/Bwin

1.09 beta 6

ceewyl
2009. szept. 24. 19:44

Ongame/Bwin

1.09 beta 6

Próbáld ki a beta 33-at.

Szecsa
2009. szept. 24. 19:57

Beta 34 lett belőle, és nem lett változás. Automatikusan be kéne amúgy hoznia?

Szecsa
2009. szept. 24. 20:04

Na, történt valami, de megint nem tudom, hogy én csináltam-e, vagy csak magától:

http://kepfeltoltes.hu/090924/hudszar_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Kicsit szétcseszett az egész. És összevissza van minden.

babla
2009. szept. 24. 20:12

Miért, te a saját statjaidat nézegeted játék közben?
Nem arra találták ki...:rolleyes:

Amúgy a HUD/Add.HUD filters/include hands from other limits pipa ki van véve?

Félre értettél, én a HUD használhatatlanságát arra értettem, hogy az ellenfelek statját sem frissíti vak szintekhez. Így nincs értelme Sng-hez, hiszen teljesen máshogy játszol a különböző szakaszokban.

Kérdésedre válaszolva természetesen ki van véve a pipa, de nem segít hozza az összes statot mindenkinek. Gondolom cash-re van kitalálva ez a funkció. Írtad, hogy korábban képes volt erre, hogyan, hol kellett beállítani? Nem akarom elhinni, hogy egy ilyen funkciót kivesznek belőle.

Szecsa
2009. szept. 24. 20:17

Miért nem tudom normálisan húzkálni a statokat? Össze vissza adatokat ír ki, használhatatlan. Mit csesztem így el?

attiati
2009. szept. 24. 20:27

Miért nem tudom normálisan húzkálni a statokat? Össze vissza adatokat ír ki, használhatatlan. Mit csesztem így el?

Angol klienst használj.
Kliens elindít, hm elindít, asztalt megnyit, hm auto import elindít, és 2-3 leosztás után meg fogja jeleníteni a statokat.
Aztán mindenkinek a neve mellé húzod a statjait jobb egérrel. Aszem ennyit csináltam bwinen, semmi többet. Esetleg nyomhatsz rá egy "fix stat position", (vagy nem tudom h hívják, nincs a héten normális gépem), és akkor véletlenül se tudod elhúzkodni a statokat, fix lesz a helyük.

Előtte beállítottam normálisan a hud kinézetét, meg hogy miket rakjon ki.

Élő ügyfélszolgálat