Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager

Cseguevara
Válasz mati1979 kommentjére
2010. nov. 5. 23:05

Hogy számolja a HM az EV-t?

Letoltam pár handet, tényleg nem sokat, és ebben egyetlen olyan leosztas volt, mikor all inre került sor, az is pre flop, 97/56/5-ös playa ellen TT vs QJ, nalam a TT.
nyert: 17.60 $,
EV diff. -16.15 $
Kiszallaskor 16.36 $, EV adj= 0.21 $

Jó ez így? Ok, kb. flipp volt, de ezt most tényleg vegyem úgy, hogy habár előről raktam be mégis "durván" EV felett futok?

P8k3r
2010. nov. 6. 13:00

Valaki????

Alapbeállítások megvannak, és úgy nem működik?

cincinatus
Válasz P8k3r kommentjére
2010. nov. 6. 15:11

Cseguevara

Igen ez a probléma nálam is jelentkezett, rosszul számolja mostanában az EV-t a HM, pedig a legfrissebbet tettem fel:(

mati1979
Válasz P8k3r kommentjére
2010. nov. 6. 17:30

Alapbeállítások megvannak, és úgy nem működik?

Eleve a mappa is rejett ahová a PH ment, azt láthatóvá tszem, de mégsem tudom a HM-ben beállítani :-(

Smith237
2010. nov. 7. 18:46

Sziasztok!

Most ismerkednék a HOLDEM MANAGER programmal. Ha valaki tudna nekem segíteni és szánna rám egy kis időt nagyon szívesen venném.
El akadtam egy pár helyen.
Pl.: Hogy tudom az asztalra kitenni a személyenkénti statokat.és STB.

Előre is köszönöm!!
Jó játékot és GL mindenkinek!

yoofej
Válasz Smith237 kommentjére
2010. nov. 8. 13:34

CS-ek elleni line-ok elemzese

Itt is megkerdezem, mert ugyan PT-t hasznalok, de HM is megvan, szal elemzesre tudnam hasznalni.

kerdes:
Van arra mod, hogy bizonyos line-okat csak az ellenfelek egy csoportja ellen vizsgaljak? Arra gondolok, hogy a 40 feletti VPIP-el rendelkezo ellenfelek ellen megneznem, hogy milyen line-okal nyertem/vesztettem tobbet.

Szoljatok, ha ertelmetlen dolgot akarok csinalni, mert akkor nem farasztom magam vele. :)

TheStig
Válasz cincinatus kommentjére
2010. nov. 8. 13:59

Cseguevara

Igen ez a probléma nálam is jelentkezett, rosszul számolja mostanában az EV-t a HM, pedig a legfrissebbet tettem fel:(

ezt mire alapozod? kifejtenéd?
le kéne szokni az EV grafikon nézegetéséről, nekem is amúgy!

Giry
Válasz TheStig kommentjére
2010. nov. 8. 17:30

export

Szisztok!
Hogyan tudok 1 napi handmennyiséget kiexportálni?
köszi a segítséget!

P8k3r
Válasz Giry kommentjére
2010. nov. 8. 19:15

Szisztok!
Hogyan tudok 1 napi handmennyiséget kiexportálni?
köszi a segítséget!

Hello!

Cash Games - Reports - All Hands-re rákattintassz és kiválasztod, hogy Today - Save - lennt kipipálod az All-t - utána jobb egérgombbal rákattintassz az egyik hand-re, majd Export All Hands to Hard Drive

Overcome85
Válasz P8k3r kommentjére
2010. nov. 8. 22:46

Sziasztok!

Olyan helyzet áll fenn ,h a múltkor amikor az Ongame szarakodott a HM-el akkor beállítottam vki tanácsára ,h csak a felugró asztalnál mutassa a HUD staokat de azóta sehogy sem tudom visszaállítan ,h minden asztalon egyszerre mennyen a HUD.
Valaki tud nekem ebben segíteni?Mit kéne ki/be kapcslni ill állítani a Table Preferences-ben?

Köszi

Élő ügyfélszolgálat