Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager

aoo17
Válasz izé kommentjére
2010. dec. 29. 16:09

nálam az volt a gond, hogy újratelepítettem a gépet, és nem volt beállítva, hogy mentse a handhistory-kat, az okozta a gondot. Full tilten játszom. Beállítottam és onnantól tudta honnét menteni a hh-kat a hm.

izé
Válasz aoo17 kommentjére
2010. dec. 29. 16:18

nálam az volt a gond, hogy újratelepítettem a gépet, és nem volt beállítva, hogy mentse a handhistory-kat, az okozta a gondot. Full tilten játszom. Beállítottam és onnantól tudta honnét menteni a hh-kat a hm.

Én is most rakom újra csak a hm-et. Én hülye postgreSQL vagy mit meg letöröltem. Azt felrakja magától?

aoo17
Válasz izé kommentjére
2010. dec. 29. 16:26

Én is most rakom újra csak a hm-et. Én hülye postgreSQL vagy mit meg letöröltem. Azt felrakja magától?

aha, együtt telepíti

Csabi78
Válasz izé kommentjére
2010. dec. 29. 17:42

Mi a fontos?

Hát nem tudom , de engem az a sok szám a képernyőn inkább zavar , mint segít.
Esetleg nem mondaná el valaki , hogy mi az ami tényleg fontos abból a rengeteg számból , és akkor talán még az asztalt meg a lapokat is látnám.
Köszi előre is.

SuccessFULL
Válasz Csabi78 kommentjére
2010. dec. 29. 18:38

Sziasztok!

Ujra kell raknom a gepemet, de a HM adatbazist nem szeretnem elvesziteni, mert utolag lett pontositva 1300 SNG. Keszitettem egy backup-ot ami csupan 4 percig tartott, ellentetben az importalassal, ami legalabb 1 de talan 2-3 ora is volt, amig minden korabbi HH-t feldolgozott. A HM maga nem a rendszer particiora van telepitve, de a PostgreSQL viszont a Windows-os particion van.

A kerdesem az lenne hogy egy Win re install utan hogyan tudom a mostani allapotot visszahozni?

Koszonom elore is a segitseget!

izé
2010. dec. 29. 18:42

Hát nem tudom , de engem az a sok szám a képernyőn inkább zavar , mint segít.
Esetleg nem mondaná el valaki , hogy mi az ami tényleg fontos abból a rengeteg számból , és akkor talán még az asztalt meg a lapokat is látnám.
Köszi előre is.

Ez inkább egyén és limitfüggő!

Csabi78
Válasz izé kommentjére
2010. dec. 29. 19:16

Én inkább tournamenteken használom , tehát ezek függvényében érdekelnének a legfontosabb dolgok.
És az alapot vettem meg egyenlőre , tehát max 22dolláros verseny.

izé
2010. dec. 29. 19:34

Én inkább tournamenteken használom , tehát ezek függvényében érdekelnének a legfontosabb dolgok.
És az alapot vettem meg egyenlőre , tehát max 22dolláros verseny.

Nem tudom mennyi különbség van cash és mtt statjai között, de én ezeket használom(tam) VPIP PFR CBet Fold to Cbet 3bet fold to 3bet Steal W$SD ugye a handszám agresszió. Szerintem ezek a legalapabbak ezen már csak bővíteni lehet.

Fighter
Válasz izé kommentjére
2010. dec. 29. 21:49

Sng

Üdv!

Cash game-n megjeleníti a Hud-ot, de Sng- nél nem! Hol lehet ezt beállítani?

Köszönöm a segítségetek, és Buék minden akadémiásnak!

Tyllus
Válasz SuccessFULL kommentjére
2010. dec. 29. 22:16

A kerdesem az lenne hogy egy Win re install utan hogyan tudom a mostani allapotot visszahozni?

- amikor XP->W7 migrációt csináltam, akkor File/Backup & Restore kitűnően működött, az összes hand, HUD settings, stb. jól átjött.

Élő ügyfélszolgálat